13 milyon Euro'ya Fenerli oldu

Sürekli değişik iddiaların geldiği Cardozo transferinde Fenerbahçe'nin "bitirici vuruşu" nihayet yaptığı ileri sürüldü. Coreiro Del Manha, "Fenerbahçe yönetimi, 13 milyon euro'ya Benfica'yı ikna etti" diye yazdı.

13 milyon Euro'ya Fenerli oldu

Fenerbahçeli taraftarlar, dört gözle Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun transferinin açıklanacağı anı beklerken, gelişmeler dakikasında değişiyor! Sarı-lacivertlilerin 11 milyon euro'ya Benfica'yı ikna ettiği bir dönemde Napoli devreye girmiş, bunun üzerine Portekiz ekibinin başkanı Luis Filipe Vieira oyuncusunu bu rakama vermekten vazgeçmişti. Luis Vieira, "17 milyon euro'yu veren Cardozo'yu alır" diyerek kestirip atmıştı. Fenerbahçe de bunun üzerine, "Bu size son teklifimizdir" diyerek beklemeye geçmişti.

YÖNETİM FİYAT ARTIRIMINA GİTTİ

Oscar Cardozo transferinde son durum böyleyken, Benfica'dan özel haberler veren Coreiro Del Manha gazetesi, dünkü sayısında flaş bir iddia ortaya attı. Gazete, Fenerbahçe yönetiminin bir son dakika atağı ile Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira'yı 13 milyon euro'ya ikna ettiğini yazdı. Haberde, iki kulüp arasındaki görüşmelerde belirgin ilerleme olduğunu ve anlaşmanın her an noktalanabileceğini okuyucuları ile paylaştı.