25 milyon G.Saraylı buluşuyor!

Kulüpler bazında Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonun play-off maçları başlarken Nike ve Galatasaray, taraftarların takımın savaşçı ruhunu ateşlemesini sağlayacak bir dijital kampanya başlattı.

25 milyon G.Saraylı buluşuyor!

Kulübün geleneksel simgesi olan şanlı aslan, 25 milyon Galatasaray taraftarını sosyal ağlarda bir araya getirmeyi amaçlayan kampanya için esin kaynağı oldu. Kampanyanın yaratıcı merkezinde, oyuncuların portrelerinin kükreyen aslanla ve “ASLAN AVDA” sözüyle bütünleştiği bir görsel bulunuyor.

Galatasaray taraftarları bütün dünyada tutkuları ve stadyumlarda “en yüksek ses” rekoruyla kendisini ortaya koyan destekleriyle tanınırlar. Şimdi Nike, taraftarları, bu rekoru sosyal medyaya taşımaya ve kampanya görselleri ve #ASLANAVDA hashtag’iyle Facebook ve Twitter’ı sarı-kırmızıya boyamaya davet ediyor. Bu destek, takımı Çarşamba akşamı Türk Telekom Arena’da aslan yüreğini sahaya koyması için ateşleyecek.

Kampanyanın manifestosu:

“Aslan avda. Sadece sahadaki 11’iyle değil, 25 milyonluk gururuyla, hızıyla, kuvvetiyle, tekniğiyle. Ve umutlarını sallayacak, esaretlerini titretecek, yedek kulübesine dönmek için yalvartacak. Kükreyişiyle aslan geliyor. Ve biz, zafer kokusunu alıyoruz.”