4X4 Anadolu keçisi yola çıktı!

Yerli arazi aracı üretildi!

4X4 Anadolu keçisi yola çıktı!

Hisarlar Grup, 20 yıllık hayalini gerçekleştirdi ve yerli 4X4'ü üretti.
Yerli otomobil tartışmaları halen devam ederken şirket, Turkar 4X4 adını verdiği ve Anadolu Keçisi lakabı taktığı arazi aracını ürettiğini açıkladı. Şirketin açıklamasında "Verimli, etkin ve emniyetli bir sürüş için esas olan her türlü
donanıma sahip TURKAR 4X4 diğer bütün yük taşıma amaçlı araçlardan ve benzeri iş makinalarından ayıran farkı adaptasyon kabiliyeti, zorlu doğa şartlarına sağladığı uyumdur. TURKAR 4x4, güçlü motoru, ataklık ve çeviklik kazandıran şanzımanı ve güçlü şasisi ile hem yolda hem yol dışında daha kompakt ve daha kabiliyetli bir arazi aracıdır.

YOLUN BİTTİĞİ YERDE "DAHA KOMPAKT, DAHA GÜÇLÜ ATAK ve ÇEVİK"
TURKAR 4X4 iş yapış maksadınıza özel üst yapı seçeneği, iş veya günlük kullanım esnekliği sağlayan hızlı ve alçak sürat modları, tam kontrolü amaçlayan ara şanzıman ve arka diferansiyel kilit sistemi sayesinde %70 tırmanma kabiliyeti ile konsept bir araçtır.

İstenildiğinde 6 ya da 12 ileri vites ve kompakt boyutları sayesinde her zeminde üstünlük ve avantaj sunar. Direkt enjeksiyonlu, 2300 cc, 4x4, 116 beygir gücünde yakıt tasarruflu motoru ile keyifli sürüş imkanı sağlar. Motordan tahrikli elektrik, hidrolik ve basınçlı hava giriş çıkışları en önemli özelliklerinden olup, isteğe bağlı 50-60 km/s geri ilerleme hızına ulaşabilir. Vagon çekici modellerde ise vagon fren sistemi için özel hava düzeneği bulunur.

Mekanik süspansiyonlu ve ayarlanabilir konforlu koltuklar, çevreci Euro4 motor ve seri sürüş konforu ve rahatlığı TURKAR 4x4 Çok Fonksiyonlu Arazi Araçlarında öne çıkan ve büyük önem taşıyan özellikleridir" denildi.