Ağaoğlu'nun Fatih Ormanı sözleşmesi iptal edildi!

Doğa ve Milli Park Genel Müdürü, Ahmet Özyanık'tan flaş açıklama!

Ağaoğlu'nun Fatih Ormanı sözleşmesi iptal edildi!
paralimani.com

Doğa ve Milli Park Genel Müdürü Ahmet Özyanık Habertürk TV'de açıkladı: Ağaoğlu'nun Fatih Ormanı için Ağaoğlu'nun işletme hakkı sözleşmesini iptal ettiklerini açıkladı.
Özyanık, daha önce bu ormanın işletmesini almış olan AKC firmasının hisselerinin Ağaoğlu tarafından satın alındığının iddia edildiğini, bunun ardından yapılan araştırmada kendilerine bildirim yapılmadan böyle bir devir gerçekleştirimiş olunduğunu gördüklerini söyledi. Özyanık, bu nedenle de Ağaoğlu'nun işletme sözleşmesinin feshedildiğini söyledi.

Maslak 1453 projesiyle basında geçen Fatih Ormanı'nın fiziki bir bağlantısı olmadığını söyleyen Özyanık, 9 Kasım'da sözleşmenin feshedildiğini açıkladı. Aynı tarihte Sarıyer noteri vasıtasıyla da bu işlemin duyurulduğunu belirtti. 2009 yılında açık ihale ile ihale edilen Fatih Ormanı işletme hakkının ilk işletme süresinin 4 yıl olduğunu söyleyen Özuyanık, "4 yıldan sonra yapılacak yatırım ile ilave süre verilmesi planlanıyordu, fakat usulsüz sözleşme devri nedeniyle sözleşmeyi zaten feshettik" dedi.