Cepte Halk Partisi!

CHP'den akıllı telefon uygulaması!

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı, akıllı telefonlar için ''CHP mobil'' uygulaması geliştirdi.

''CHP Mobil'' ile partiyle ilgili güncel haberlere, partinin kurumsal bilgilerine ve yöneticilerin iletişim bilgilerine ulaşılabiliyor. Uygulama sayesinde istenen yönetici doğrudan aranabiliyor.

Uygulamanın ''kurumsal'' bölümünde, tarihçe, parti programı ve 26 Şubat 2012'de gerçekleştirilen 16. Olağanüstü Kurultay'da kabul edilen partinin yeni tüzüğüne de ulaşılıyor.

''Yöneticiler'' bölümünde ise başta Genel Başkan olmak üzere Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri, il, ilçe ve belediye başkanlarının isimleri, iletişim bilgileri yer alıyor.

CHP Mobil uygulaması iPhone ve diğer android telefonlara ücretsiz indirilebiliyor.

''e-Sandık uygulaması''

Bİlgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı'nın hayata geçirdiği diğer uygulama ''e-Sandık'' ile 2011 seçimlerinde oy kullanılan sandıkla ilgili detaylı bilgilere kolayca erişebiliyor.

iPhone ve diğer android telefonlara ücretsiz indirilebilen uygulamaya girip kimlik numarasını yazan kişi, seçmen künyesinin yanı sıra kendi binası ve oy kullandığı sandıktaki seçmenlerin isimlerine ulaşıyor.
Sonraki Haber