Destek ödemesi verilmeye başlandı: Başvuran hemen alıyor

Başvuran hemen alıyor. Destek ödemesi verilmeye başlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 20 Ekim'e kadar evde bakım yardımı ve sosyal ve ekonomik destek ödemelerini yapması bekleniyor. Bu kapsamda bakanlık, evde bakım yardımının ne zaman verileceği konusunda birkaç gün içinde, sosyal ve ekonomik destek ödemelerinin ise haftanın son günlerinde ne zaman verileceği konusunda bilgi verecek.

Destek ödemelerine ilişkin gelişmeler gündemin en üst sıralarında yer alırken, ülke genelindeki farklı belediyelerin destek projeleri de 15 Ekim itibarıyla araştırılan konular arasında yer alıyor. Her ay 4.000 TL destek ödemesi yapılacağının açıklanmasının ardından detaylar merak konusu oldu.

Her Ay 4.000 TL Destek Verilecek

Önceki aylarda olduğu gibi Ekim ayında vatandaşlara sağlanacak destekler konusunda yeni açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın destek ödemelerinin yanı sıra belediyelerin destek programları da gündemin önemli başlıkları arasında yer alıyor.

Ülke genelinde vatandaşlara destek olmak amacıyla belediyeler her ay düzenli olarak yeni projeler hayata geçiriyor. Ekim ayının ortasında kamuoyuna destek ödemeleri ve bu desteklere ilişkin başvurular bildiriliyor.

Her ay sağlanacak 4.000 TL desteğin detayları açıklandı. Üniversite öğrencilerine sağlanacak 4.000 TL eğitim desteğiyle ilgili Başkale Belediyesi'nin sosyal medya hesabından paylaşılan paylaşımda, "Başkale Belediyesi Eğitim Desteği başvuruları başladı. Belediyemiz, Başkale ilçesinde son 6 aydır ikamet eden ve üniversiteye kabul edilip eğitim gören öğrenciler için eğitim desteği başvurusunu başlattı.

KAYNAK: Haber Merkezi

Sonraki Haber