Emekli promosyonunda kaçırılmayacak fırsatlar: Bankalar arasındaki rekabet arttı!

Müşteri portföyünü genişletmek isteyen bankalar emeklilere özel promosyon kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Bankalar arasındaki rekabet emeklinin daha yüksek promosyon ödemesi almasını sağlıyor. ING Türkiye’nin emekli promosyon kampanyası güncellendi. İşte detaylar…

Türkiye’nin ekonomik şartları nedeniyle zor günler geçiren emekliler banka promosyon kampanyaları ile rahat bir nefes aldı. Kamu ve özel bankaları tarafından emekli vatandaşlara promosyon kampanyaları sunuluyor. Nakit ihtiyacı bulunan emekliler, en avantajlı promosyon anlaşmasına imza atmak için bankaların tekliflerini araştırmayı sürdürüyor. Ekim ayı emekli promosyon kampanyaları güncellendi.

Emeklilere Cazip Teklifler Sunuldu

Kamu ve özel bankaları arasındaki rekabet emeklilerin daha cazip teklifler almasını sağladı. Promosyon anlaşması kapsamında maaşını taşıyan emeklilerin sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye’deki 15 milyon emekli vatandaşa promosyon kampanyası dahilinde nakit ödeme yapılıyor. Bankalar, emeklileri cezbetmek için nakit ödemelerinin yanı sıra ek tekliflerde de bulunuyor. Bankacılık işlemleri için emeklilerden ücret talep edilmezken; promosyon ödemeleri de ek tekliflerle artıyor.

2024 Emekli Promosyonunda Yeni Teklif

Ekim ayı emekli promosyon kampanyaları netlik kazandı. ING Bank tarafından emekli promosyon kampanyası güncellendi. Bu kapsamda emekli vatandaşlar maaşlarını ING Bank’a taşımaları halinde 20 bin TL’ye kadar ödeme alma imkanı kazandı. ING Türkiye’nin kampanyasında ilk kez emekli maaşını taşıyanlara özel fırsat sunuldu. İlk kez promosyon ödemesi alacak olan emeklilere maaş tutarı dikkate alınmaksızın 15 bin TL ödeme yapılacak. Ayrıca, otomatik fatura talimatı verilmesi halinde 3 bin TL’de ek ödeme yapılacak. ING Türkiye ile promosyon anlaşması imzalayan emeklilerin Turun Hesaba 75 bin TL ve üzerinde para yatırması halindeyse 2 bin TL’lik ek ödeme verilecek.

EYT’liler Promosyondan Yararlanabilecek

ING Türkiye’nin emekli promosyon kampanyası 31 Ekim tarihinde sona erecek. Emekli maaşını ING Bank’a taşıyan vatandaşlar 3 yıllık anlaşmaya imza atacak. Emekli promosyon kampanyasından yeni emekli olan vatandaşlar ve EYT’liler de yararlanabilecek. ING’nın Ekim ayı emekli promosyon kampanyasında emekli maaşına göre nakit ödemeler yapılıyor. 10 bin TL’nin altındaki emekli maaşları için 6 bin 250 TL ödeniyor. 10 bin ila 15 bin TL arasındaki emekli maaşına 10 bin TL promosyon veriliyor. 15 bin ila 20 bin TL arasındaki emekli maaşı için 12 bin 500 TL, 20 bin ve üzeri emekli maaşı içinde 15 bin TL promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor. Ek ödeme teklifleriyle promosyon yükseltilebiliyor.

Sonraki Haber