Emeklilere maaşa ek asgari ücret ikramiyesi için son 13 gün

Emekli maaş promosyonları için geri sayım başladı. Milyonlarca emekli, kendileri için en avantajlı fırsatları araştırıyor.

Bu büyük kampanya, emeklilere maddi anlamda ciddi katkılar sağlıyor. Peki, hangi banka en yüksek promosyonu veriyor ve emeklilere ne gibi avantajlar sunuyor?

ING Emekli Promosyon Kampanyası: Toplamda 20.000 TL'ye Kadar Nakit Fırsatı!

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) kapsamındaki emekli maaşınızı ING'ye taşıyarak, maaş tutarına göre ek koşulsuz 15.000 TL'ye kadar nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ütelikle Otomatik Fatura Talimatı ile 3.000 TL'ye varan ek promosyon ve Turuncu Hesap Kampanyası ile 2.000 TL ek nakit promosyon olmak üzere toplamda 20.000 TL'ye varan nakit promosyon şansı yakalayabilirsiniz.

Özellikle yeni emekliler ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) kapsamında emekli olanlar da bu avantajlı promosyondan yararlanabilir.

Emekli Maaşınızı ING'ye Taşımanın Avantajları

Maaşınızı ING'ye taşıyarak, sadece nakit promosyon değil, çeşitli ayrıcalıklardan da faydalanabilirsiniz:

Dijital kanallardan yapacağınız para transferi işlemleri için masraf ödemezsiniz.

%3,74'ten başlayan faiz oranıyla i̇htiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından koşul şartı olmadan yararlanabilirsiniz.

ING Kredi Kartı'na ilk kez başvurduğunuzda, ilk 1 yıl kart ücreti ödemezsiniz. Ayrıca, 25.000 TL'ye kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans veya 2.000 TL Bonus kazanma fırsatından yararlanabilirsiniz.

Maaş taşıma işleminizi e-Devlet Kapısı üzerinden, Cebimdeki Danışman ile görüntülü görüşerek, ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak veya şubelerimize gelerek kolayca yapabilirsiniz. Bu avantajlı fırsatları kaçırmamak için acele edin!

Son Gün 31 Ekim 2024!

Emekli maaş promosyonlarından yararlanmak için son tarih olan 31 Ekim 2024 yaklaşıyor. Siz de hemen maaşınızı ING'ye taşıyın ve bu büyük fırsatı kaçırmayın!

Detaylı bilgi ve kampanya koşulları için ING web sitesini ziyaret edin.

Kaynak: Para Limanı Haber Merkezi

Sonraki Haber