Emeklilere müjde 11.06’da Geldi: Bu ay içinde 2’Lİ ÖDEME var

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerini sevindiren çift ödeme duyurusu yapıldı.

Emekliler hem maaşlarını hem de artan banka promosyonlarını ekim ayından itibaren hesaplarına yatıracak. Peki, emekli maaş ödemeleri ne zaman yapılacak? Hangi bankalar ne kadar promosyon veriyor? İşte tüm detaylar...

Ekim 2024 Emekli Maaş Ödeme Takvimi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 16 milyondan fazla emekli vatandaşı ilgilendiren ekim maaş ödemeleri için beklenen duyuru yapıldı. Buna göre, Emekli Sandığı'na tabi emekliler maaşlarını 1 Ekim - 5 Ekim tarihleri ​​arasında alacak. SSK ve Bağ-Kur emeklileri tahsis numaralarının son rakamına göre ödeme takvimine dahil edilecek; SSK emeklileri maaşlarını 17-25 Ekim tarihleri ​​arasında, Bağ-Kur emeklileri ise maaş ödemelerini 26-28 Ekim tarihleri ​​arasında alacak.

Emeklilik Artışıyla Terfi Fırsatı

Ekim ayında bankalardan emekliler için de sevindirici haberler geldi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri için banka promosyon tutarları artırıldı. ING Bank ve Yapı Kredi Bankası emeklilere 18.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yaparken, Akbank promosyon olarak 17.500 TL ödüyor. .

Emeklilik Promosyon Kampanyaları İçin Son Gün: 31 Ekim

Bankalardan promosyon almak isteyen emekliler için başvuru süreci de duyuruldu. Emekli promosyon kampanyaları için son başvuru tarihi 31 Ekim olarak duyuruldu. Başvurular mobil bankacılık, internet bankacılığı ve banka şubeleri üzerinden kolayca yapılabiliyor. Tüm SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri bu kampanyadan yararlanabilecek ve promosyon ödemelerini başvurularından itibaren üç iş günü içinde alabilecekler.

Promosyon kampanyalarının yanı sıra bankalar emeklilere çeşitli avantajlar da sunuyor. Ücretsiz havale ve EFT işlemleri, aidatsız kredi kartı kullanımı ve düşük faizli kredi fırsatları bu avantajlardan bazılarıdır. Daha fazla bilgi için bankaların emekli promosyon sayfalarını ziyaret edebilir veya en yakın şubeye gidebilirsiniz.

Sonraki Haber