Eskişehirspor'da şok eden olay!

Eskişehirspor’da yaşanan maddi kriz her geçen gün etkilerini artırıyor.

Erkan Zengin’in 900 bin euroluk alacağı için kulübe çektiği ihtarla kamuoyunun öğrendiği gelişmelerle ilgili son bomba olay iddiası AMK Gazetesi'nde yer aldı.

Olay 3 Aralık’ta İstanbul’da yaşandı. Eskişehirspor, Türkiye Kupası’ndaki Galatasaray karşılaşması öncesi Maslak Sheraton Otel’de kampa girerken takım yemeğine Başkan Mesut Hoşcan da sonradan geldi. Hoşcan salona girince futbolcular tek tek ayağa kalkar, içlerinden biri isim ise oturur: Erman Kılıç. Galatasaray’dan transfer edilen yıldız futbolcu, uzun zamandır oynayamıyor. İddialara göre geçen sezondan bu yana ciddi miktarda alacağı da bulunan Erman’ın tavrına sinirlenen Hoşcan, “Kalk ulan ayağa!” diyor. Erman ise istifini bozmadan oturuyor.



İyice sinirlenen Başkan Hoşcan’ın, “Kovuyorum seni kulüpten” dediği öne sürülürken, bu gelişme diğer futbolcular üzerinde de soğuk duş etkisi yaratıyor. Nitekim yenilgiyle biten Galatasaray maçı sonrasında teknik asbaşkan Bahadır Ünalan, “Erman Kılıç’a kulup bulmasını söyledik. Kendisine 12 Ocak’a kadar izin verdik” açıklaması yapmıştı. Erman’ın uzun süredir para alamadığı için tavır yaptığı bildirildi.

(Kaynak: AMK)

Sonraki Haber