Hamzaoğlu'ndan iptal! 250 bin euro cepte

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, devre arası kampının İstanbul’da olmasını istedi.

Hamza Hamzaoğlu, lige verilen aranın azlığını ve yapılacak tasarrufu düşünerek, İstanbul dışında yapılacak kampı iptal etmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılılar, hava şartlarının iyi olması durumunda çalışmalarını Florya’da gerçekleştirecek.

Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’nun teknik direktörlüğe gelişinin ardından kamp programı yeniden gözden geçirildi, şehir dışı kampının iptal edilmesi gündeme geldi.

Skorerden Nevzat Dizdar'ın haberine göre, Hamzaoğlu, İstanbul’daki hava şartlarının dikkate alınarak, gerekirse kampın İstanbul’da olmasını istedi. Hava şartlarının uygun olması halinde İstanbul’da kalarak ligin ikinci yarısındaki yoğun maratona hazırlanmak isteyen Hamzaoğlu’nun, konuyla ilgili kendisine gelecek rapor sonrası hareket edeceği öğrenildi.

250 bin euro cepte

Uçak ve konaklama ücretleri dikkate alındığında Florya’da yapılacak bir kampla 200-250 bin euroluk da bir tasarruf sağlanacak. Diğer taraftan fikstür de Hamzaoğlu’nun elini kolunu bağlıyor. Çünkü 4 Ocak’ta Beşiktaş ile lig maçı oynayacak olan sarı-kırmızılılarda, lige verilecek araya rağmen 17 Ocak’ta deplasmanda Balçova Yaşamspor ile kupa maçı yapılacak. Oyuncularının dinlenmesi için en az bir hafta izin vermeyi planlayan genç teknik adamın, İzmir seyahatini de dikkate aldığı, ayrıca futbolcuların aileleriyle mümkün olduğunca beraber vakit geçirip ikinci yarı öncesi moralli dönmesini arzu ediyor.

Bu nedenle İstanbul’da yapılması planlanan kampta futbolcuların yoğun tempolu çalışmaların ardından evlerine dönmeleri planlanıyor.
Sonraki Haber