Hatice Kolçak baklayı ağzından çıkardı: Tsunamiye hazırlık yapın

Tsunamiye hazırlık yapın. Hatice Kolçak baklayı ağzından çıkardı.

Ekonomist Hatice Kolçak, gümüşün altın ve dolara göre çok daha fazla kazanç sağlama potansiyeli olduğunu söyledi. Kolçak, yatırımcılara önemli bir mesaj verdi: "Sanayideki talep, gümüşün değerini artırmaya devam edecek ve bu fırsat kaçırılmamalı!"

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Kolçak gümüşün sanayi alanında çok talep gördüğünü ve bu talebin gümüş yatırımını uzun vadede cazip hale getirdiğini belirtti. Gümüşün sanayi için çok önemli bir ürün olduğunu vurgulayan Kolçak, "Sanayi talebiyle birlikte gümüşün gelecekte daha da değerleneceğini düşünüyorum. Bu yüzden yatırımcılar portföylerinde gümüşe yer vermeli" dedi.

ALTIN FİYATLARI BU RAKAMI GÖRECEK TIKLA ÖĞREN

Gümüşün Yüksek Getiri Potansiyeli

Kolçak, gümüşün şu anda yatırımcılara büyük kazanç fırsatları sunduğunu ve bu yüzden portföylerde mutlaka yer alması gerektiğini söyledi. "Piyasadaki belirsizlikler, yatırımcıların güvenli bir liman arayışını artırıyor. Gümüş, hem bu belirsizliklere karşı güvenli bir liman hem de gelecekte yüksek getiri sağlayabilecek bir yatırım aracı" dedi.

Ayrıca, gümüşün sanayide yaygın kullanımı nedeniyle talebinin devam ettiğini ve bu talebin değerini artırdığını belirten Kolçak, yatırımcıların bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini önerdi.

Not: Bu haber yatırım tavsiyesi niteliği taşımamakta olup yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır.

Kaynak: Gerçek Gündem
Derleme: Para Limanı

Sonraki Haber