İş dünyası Enver Ören için ne dedi?

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Enver Ören'in, bıraktığı birbirinden güzel eserleriyle rahmet ve şükranla anılacağını belirtti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün: ''Merhum Enver Ören, iş ve medya dünyamızın gelişimine yaptığı katkılar kadar, sosyal ve kültürel hayatımızı, toplumun manevi iklimini zenginleştiren hizmetleriyle de her zaman minnetle anılacak''

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün,''Merhum Enver Ören'in, iş ve medya dünyamızın gelişimine yaptığı katkılar kadar, sosyal ve kültürel hayatı, toplumun manevi iklimini zenginleştiren hizmetleriyle de her zaman minnetle anılacağını'' bildirdi.

Enver Ören'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımlayan Ergün, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ören'in vefatı nedeniyle derin bir üzüntü duyduğunu belirtti.

Ergün, mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Merhum Enver Ören, iş ve medya dünyamızın gelişimine yaptığı katkılar kadar, sosyal ve kültürel hayatımızı, toplumun manevi iklimini zenginleştiren hizmetleriyle de her zaman minnetle anılacak. Bu vesileyle merhuma Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve İhlas Holding ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.''

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: ''İş dünyası ve medyamız çok değerli bir ismi kaybetti. Ören'in hizmetleri asla unutulmayacak''

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Enver Ören'in vefatına ilişkin, ''İş dünyası ve medyamız çok değerli bir ismi kaybetti. Ören'in hizmetleri asla unutulmayacak'' dedi.

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ören'in vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayımlayan Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

''İhlas Holding' Yönetim Kurulu Başkanı, çok değerli işadamı Enver Ören ağabeyi kaybetmek hepimizi derinden üzdü. Üniversitenin ve akademik hayatın ardından 1970'lerin başında girdiği basın dünyasına büyük katkıları olan Sayın Ören, oluşturduğu medya grubu ile hem basınımıza önemli bir renk ve soluk getirmiş, hem de daima gazetecilik ilkelerini esas alan çizgisi ve çok sayıda insana istihdam olanağı sağlaması ile gönüllerde saygınlık kazanmıştır. İş dünyası ve medyamız çok değerli bir ismi kaybetti. Ören'in hizmetleri asla unutulmayacak.

Türk iş dünyası adına, kendisine Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, medyamıza ve tüm iş alemine başsağlığı diliyorum''

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak: ''Hizmetleriyle gönüllerde ayrı bir yer edinen müstesna insan, medya sektörünün 'Enver Abi'sini, bıraktığı birbirinden güzel eserleriyle rahmet ve şükranla anacağız''

Enver Ören'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınlayan Olpak, şunları kaydetti:


''İş, medya ve eğitim dünyasında bir çok ilklere imza atan, ülke istihdamına katkılarda bulunan, hizmetleriyle gönüllerde ayrı bir yer edinen müstesna insan, medya sektörünün 'Enver Abi'sini bıraktığı birbirinden güzel eserleriyle rahmet ve şükranla anacağız.

Bu vesile ile gönüllerde taht kuran, tevazu sahibi, daima gülen yüzüyle hatırladığımız Dr. Enver Ören'e Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, çalışanlarına ve dostlarına başsağlığı dileklerimi iletirim.''

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş: ''Türkiye Enver Abi'yi unutmayacak'

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Türkiye'nin, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Enver Ören'i unutmayacağını belirtti.

Yalçıntaş, yayınladığı taziye mesajında, Türkiye Gazetesi'nin kurucusu ve İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Enver Ören'in, Türkiye'nin zor günler geçirdiği bir dönemde kurduğu Türkiye Gazetesi'ni, Türkiye'nin en büyük medya kuruluşlarından birisi haline getirmiş mümtaz bir işadamı olduğunu vurgulayan Yalçıntaş, şunları kaydetti:

''Büyük fedakarlıklarla kurduğu gazeteyi büyütürken, manevi dünyasından taviz vermeyen Enver Bey, milli ve manevi değerleri her zaman önde tutmuştur. Öyle ki, şirketlerinde çalıştırdığı binlerce kişi için Enver Ören, patron değil 'Abi' olmuştur. Bu yönüyle, sadece İhlas Ailesi'nin değil, kendisini tanıyan herkesin gönlünü kazanmıştır.

Kurucusu olduğu ve sağlığını kaybedene kadar başından ayrılmadığı Türkiye Gazetesi, yayın anlayışı ile Türkiye'deki yayıncılığa farklı bir bakış açısı getirmiştir. Türkiye Gazetesi, Enver Bey'in kişiliğinin bir yansıması olarak ülke menfaatlerini önde tutmuş ve her zaman sağduyunun sesi olmuştur. Enver Ören, başarılı bir işadamı olmasının yanı sıra, kavgadan uzak, güler yüzü, samimi yapısı ve mütevazı kişiliği ile örnek bir insan olmayı da başarmıştır. Türkiye, Enver Abi'yi unutmayacaktır.

Ailesine, Türkiye Gazetesi ve TGRT Haber Televizyonu başta olmak üzere tüm İhlas Ailesi'ne ve Türk Basını'na başsağlığı diliyorum.''

TESK Genel Başkanı Palandöken: ''Gönüllerde sevgi çiçeği açtıran Enver Ören'i unutmayacağız''

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatına ilişkin ''Gönüllerde sevgi çiçeği açtıran Enver Ören'i unutmayacağız'' dedi.

Enver Ören'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımlayan Palandöken, şu ifadeleri kullandı:

''Ören'in vefatından derin üzüntü duydum. Türk iş aleminin seçkin ismi Enver Ören, çeşitli sektörlerdeki faaliyetleriyle ülkemize hizmet yolunda büyük bir sevdayla çalıştı ve kurduğu yayın kuruluşlarıyla ülke basınının gelişmesine önemli katkılar sağladı. Gönüllerde sevgi çiçeği açtıran Enver Ören'i unutmayacağız.

Enver Ören'e Allah'tan rahmet, ailesine, İhlas Holding camiasına, sevenlerine, iş ve basın dünyamıza başsağlığı diliyorum''

KOBİDER Başkanı Özgenç:''Değerli büyüğümüz, hizmet ehli insan Enver Ören Bey'e Allah'tan rahmet diliyorum''

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özgenç, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Enver Ören'in, iş ve medya dünyasında aktif rol alarak, istihdam ettiği ve çevresindeki kişilerle birlikte yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda proje ürettiğini belirtti.

Ören'in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınlayan Özgenç, şunları kaydetti:

''Bizler KOBİDER ailesi olarak yakinen tanıdığımız, bir çok faaliyetini bildiğimiz değerli büyüğümüz, hizmet ehli insan Enver Ören Bey'e Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine, ailesine, TGRT, Türkiye Gazetesi, İhlas Haber Ajansı mensuplarına, iş ve basın dünyasına başsağlığı diliyorum.

İş ve medya dünyasında aktif rol alarak, istihdam ettiği ve çevresindeki kişilerle birlikte gerek yurt içi gerek yurtdışı bir çok proje üreterek ve uygulamaya koyarak iş ve basın alanında bir çok ödül almış başarılı ve inançlı bir insandı.''

TŞOF Başkanı Apaydın: ''Ülke olarak değerli bir ismi kaybettik, Ören'in yeri asla dolmayacak''

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatına ilişkin, ''Ülke olarak değerli bir ismi kaybettik, Ören'in yeri asla dolmayacak'' dedi.

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayımlayan Apaydın, şunları kaydetti:

''Ören'in Türkiye'ye büyük hizmetleri oldu. Onun ekonomiye, yazılı ve görsel basın alanındaki istihdama katkıları hiçbir zaman unutulmayacak. Arkasından hep dualarla anılacak. Ülke olarak değerli bir ismi kaybettik, Ören'in yeri asla dolmayacak. Yetiştirdiği isimler ve onu tanıyan her Müslüman kendisini unutmayacak ve dualarla anacak.

Enver Ören'e yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, medyamıza ve tüm çalışanlarına başsağlığı diliyorum.''
Sonraki Haber