Motosiklet Fuarına büyük ilgi!

2013 Eurasia Moto Bike Expo'ya rekor ziyaretçi...

İki teker tutkunlarını bir araya getiren 2013 Eurasia Moto Bike Expo'yu 4 günde 80 bin kişi ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, bu yıl 5.'si düzenlenen Türkiye'nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı 2013 Eurasia Moto Bike Expo (Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı), dört günde 80 bin kişiyi ağırladı.

Motosiklet ve bisiklet dünyasına dair en yeni modellerin ve ürünlerin sergilendiği fuara 148 firma katıldı. Fuarı, Körfez ve Balkan ülkelerinden de çok sayıda kişi gezdi. Aynı zamanda motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışın da yapıldığı fuarda ciddi iş bağlantıları yapıldı.

Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ''Fuarda binlerce motosiklet ve bisikletin satış bağlantısı yapıldı. Ayrıca fuarda sergilenen ve satışa sunulan kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri ile özel yağlar ve katkı maddeleri de büyük ilgi gördü'' dedi.

Motosiklet ve bisiklet gösterilerinin de sergilendiği fuarda, ziyaretçiler Serbest Stil Motosiklet Dünya Şampiyonu Chris Pfeiffer ile 2008 Dünya Bike Trial Şampiyonu ve Avrupa Kapalı Alan Bisiklet Şampiyonu Thomas Ohler'in gösterilerini de izledi.

Hediye çekilişi 1 Nisan'da
Bu arada verilen bilgilere göre, Eurasia Moto Bike Expo'yu ziyaret edenlere birer çekiliş bileti verildi. 1 Nisan Pazartesi günü Noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda bir kişi Ducati Monster motosikletin, bir kişi Ghost marka, bir kişi de Bianchi marka bisikletin sahibi olacak. Yine yapılacak çekilişle bir kişiye Lapierre, bir kişiye de Carraro marka bisiklet hediye edilecek.

Moto Bike Expo'yu her yıl olduğu gibi bu yıl da Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Bisiklet Endüstrisi Derneğ';nin (BİSED) yanı sıra çok sayıda kulüp de destekledi.
Sonraki Haber