Okullara kar tatili

Hangi illerde okullar tatil edildi?

İşte okulları tatil edilen iller...
Tokat'ta merkeze bağlı köy ve beldelerdeki okullarda yarın eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.
Tokat Valiliğinden yapılan açıklamada, Meteoroloji'den alınan bilgiler doğrultusunda, kentte kar yağışının devam edeceği ve yollarda buzlanma oluşabileceği belirtildi.
Bu nedenle, il merkezine bağlı köy ve beldelerdeki okullarda eğitime yarın için ara verileceği ifade edilen açıklamada, il merkezindeki okullara taşımalı olarak gelen öğrencilerin ise yarın izinli sayılmalarının uygun görüldüğü kaydedildi.
İl merkezindeki okullarda ise eğitim-öğretimin devam edeceği
belirtildi.
NEVŞEHİR'DE OKULLAR KAR YAĞIŞI NEDENİYLE TATİL EDİLDİ
Nevşehir'de yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 12 Aralık Perşembe gününe kadar bir gün ara verildiği bildirildi.
KİLİS'TE OKULLARA KAR TATİLİ
Kilis'te, etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.
Akşam saatlerinde aniden bastıran kar yağışı Kilis'te yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle kentin bazı bölgelerinde hasarlı kazalar meydana gelirken; ekipler yollarda buzlanmalara karşı önlem aldı. Yağış nedeniyle Kilis Valiliği'de, 11 Aralık 2013 tarihinde okulların tatil olduğunu duyurdu. Kilis Valisi Süleyman Tapsız da, okulların tatil olduğunu sosyal medya ağı Twitter'dan şöyle duyurdu: 'Yoğun kar yağışı nedeniyle Kilis'te ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edilmiştir.'
Sonraki Haber