THY'den 6 yeni rota daha

Aralarında Buenos Aires de var...

Türk Hava Yolları Arjantin'in Buenos Aires, Libya'nın Sebha, Nijer'in Niamey, Burkina Faso'nun Vogadugu, İran'ın İsfahan, Yaounde ve Kamerun'un Douala kentlerine yönelik seferlerine başlıyor.

Şirketten gönderilen basın bültenindeki bilgilere göre, THY Buenos Aires seferleri 11 Aralık 2012'den itibaren haftada dört gün karşılıklı olarak İstanbul'dan Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri yapılacak.

THY'nin Libya'da Bingazi, Mısrata, Trablus'un ardından uçacağı dördüncü nokta olan Sebha'ya ilk seferini 13 Aralık 2012'den itibaren Salı, Perşembe, Pazar günleri olmak üzere haftada üç gün karşılıklı olarak yapılacak.

THY İstanbul-Niamey, Vogadugu-İstanbul seferlerini haftada üç gün olarak 15 Aralık 2012'den itibaren karşılıklı olarak gerçekleştirecek. THY, İran'da Tahran, Tebriz, Meşhed, Şiraz'ın ardından uçacağı beşinci nokta olan İsfahan'a ilk seferini 20 Aralık 2012'den itibaren İstanbul'dan İsfahan'a Çarşamba ve Pazar-İsfahan'dan-İstanbul'a Pazartesi, Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün karşılıklı olarak icra edilecek. THY'nin Yaounde ve Douala seferleri 21 Aralık 2012'den itibaren karşılıklı olarak haftada dört gün yapılacak.
Sonraki Haber