TPAO dağıtım şirketleri arasında altıncı sıraya yerleşti

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ, 2012 yılının ilk iki çeyreğinde dağıtım şirketleri arasında altıncı sıraya yerleşti. Şirketin genel müdürü Harun Şahbaz, "Sektördeki payımızın artmasının yani sıra bizim daha da önem verdiğimiz konu, her gecen gün istasyonlarımızın kalite ve güvenilirliğinin artıyor olmasıdır."dedi.

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ, 2012 yılının ilk iki çeyreğinde dağıtım şirketleri arasında altıncı sıraya yerleşti. Şirketin genel müdürü Harun Şahbaz, "Sektördeki payımızın artmasının yani sıra bizim daha da önem verdiğimiz konu, her gecen gün istasyonlarımızın kalite ve güvenilirliğinin artıyor olmasıdır." dedi.

Türkiye Petrolleri, en çok ürün satan, marka bilinirliliği, satış hedefleri gerçekleştirme, çevre kurallarına uyma gibi birçok kategoride birincilik gösteren bayilerine ödül verdi. Ödül törenini, Ankara Vilayetler Evi'nde iftar buluşması ile gerçekleştirildi. Törende bir konuşma yapan Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ Harun Şahbaz, akaryakıt sektörünün gündemden hiç düşmediğini belirterek, sektörün olumsuz konularla anılmasından dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Şahbaz, "Sektörün gündemden düşmemesinin en büyük sebebi bu sektörde cereyan eden gayrimeşru faaliyetler. Ayrıca sektörün içinden bir oyuncu olarak yapılan hata, yanlış ve yeni uygulamaları bizzat gözlemlemek suretiyle yetkili mercilere bu konularla ilgili bilgileri aktararak sektörün gelişim ve düzenlenmesine katkı sağlamak gibi bir misyonumuz var." ifadelerini kullandı.

Güvenin ve kalitenin temsilcisi olmak istediklerini belirten Şahbaz, bayi ağının artırılması ve 2012 yılında 200 bayi hedefine ulaşılması noktasında emin adımlarla ilerlendiğini de sözlerine ekledi.

Ödül törenine bayiler ve yöneticilerin yanı sıra şirket çalışanları da yoğun katılım gösterdi. İftar yemeği en başarılı sekiz bayiye ödül verilmesi ve Türk Sanat müziği konseri ile son buldu. Kategorisine göre ödül alan bayilerin isimleri şöyle:

En çok madeni yağ satışı yapan bayi: Biyomed Akaryakıt / Malatya

Marka bilinirliğine katkı ödülü: Polpet Akaryakıt / Ankara

Satış hedefi gerçekleştirme ödülü: Ramiz Genç Petrol / Samsun

Teknik altyapı standardı ödülü: Başköprü Yıldız Petrol / Sakarya

Sağlık, emniyet, çevre ve güvenlik kurallarına uygunluk ödülü: Ramazan Özmen Petrol / Antalya

Gizli Müşteri Sonuçlarına göre 1.bayi ve bayi çalışanları ödülü: Öz Özgün Petrol / Sakarya

Gizli Müşteri Sonuçlarına göre 2.bayi ve bayi çalışanları ödülü: Alata Akaryakıt / Mersin

Gizli Müşteri Sonuçlarına göre 3.bayi ve bayi çalışanları ödülü: KAMPET Petrol / İstanbul.

Sonraki Haber