Trump'ta değişim zamanı

Trump Towers Mall'un ismi Trump Alışveriş Merkezi olarak değiştirildi. AVM 6 ay içinde yüzde 100 doluluğa ulaşmayı hedefliyor.

Trump Towers İstanbul, 2013’e yeniliklerle başladı. Nisan 2012’de Trump Towers Mall olarak kapılarını ziyaretçilerine açan alışveriş merkezinin ismi, Trump Alışveriş Merkezi olarak değiştirildi. Alışveriş merkezinin adıyla birlikte logosu da yenilendi. Yeni logo, alışveriş merkezinin canlılığını ve enerjisini yansıtacak şekilde renklendirildi.

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, alışveriş merkezinin isminde sadeliğe, logosunda ise renkliliğe gittiklerini belirterek şöyle konuştu: “Yeni yüzümüzle kendimizi İstanbullulara çok daha net anlatacağız. İstanbullular artık alışverişe, eğlenceye, sosyal yaşama, kısacası hayaca dair her şeye trumplayacak! Trumpla herkesin dilinde yepyeni bir deyim olacak.”

Kural, 2013’ün kendileri için yenilikler yılı olacağını söyleyerek “Açıldığımız günden bu yana tamamlanmasını beklediğimiz süreçler vardı, şimdi hepsi tek tek hayata geçecek. Metro bağlantısı ve Mecidiyeköy meydan düzenlemesi bunun ilk adımı. Sadece bu adımla ziyaretçi sayılarımızda yüzde 15-20 artış bekliyoruz” dedi.


Lokasyon ve ulaşım ağının bir alışveriş merkezinin başarı kriterlerinden biri olduğunun altını çizen Kural, Trump Alışveriş Merkezi’nin İstanbul’un kalbinde konumlandığını, ana ulaşım hatlarının tam ortasında yer aldığını ve bu sayede büyük bir avantaja sahip olduğunu ifade etti.

Şu anda yüzde 87 doluluk oranına sahip olan Trump Alışveriş Merkezi 6 ay içinde yüzde 100’e ulaşmayı hedefliyor. Özellikle anchor markalarla görüşme halinde olan AVM’de yıl sonu ziyaretçi hedefi ise 650 bin –700 bin aralığı olarak belirlendi.

Sinemada % 300 artış

Kural aralık sonu itibariyle sinema bilet fiyatlarını yarı oranında indirdiklerini kaydederek 8 liradan satılan biletlerle sinema giriş sayısının yüzde 300 oranında arttığını dile getirdi.

Duke geliyor

Ünlü zincir D&D London, Sele İstanbul Restaurant Group ve Trump AVM işbirliğiyle 5 milyon dolar yatırımla Duke Res-taurant açılacak.

Çocuk katına 400 bin euroluk yeni yatırım

Bülent Kural, çocuklu aileler için Trump Alışveriş Merkezi’nin öncelikli adres haline geldiğini belirterek şöyle konuştu: “Çocuklara iç ve dış alanda sevecekleri mekânlar oluşturuyoruz. Eskiden oynadığımız parklar misali. Dev ikonlar koyacağız ve çocuklar bu ikonların içinde koşup oynayacaklar. Bunun için 400 bin euroluk bir yatırım bütçesi ayırdık.”
Sonraki Haber