Ünal Aysal'ın büyük iddiası!..

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Bu takımın artık kolay kolay maç kaybedeceğini düşünmüyorum" dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Real Madrid maçının ardından Sabah Gazetesi'ne özel açıklamalar yaptı.

Deneyimli idareci, "Takımımı gururla seyrettim. Müthiş bir futbol ortaya koydular. Fatih Terim'in taktiği süperdi. Onun hakkını yememek lazım. Aslında bu sene biz hedeflerimizin üzerine de çıktık. Şampiyonlar Ligi'nde beklentilerimizin üzerinde işler yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki seneye çıtayı yükseltmemiz gerekiyor. Bu sezon çeyrek final oynadıysak önümüzdeki sezon en az yarı final oynamalıyız. Drogba da, Sneijder de çok iyi bir maç çıkardılar. Sneijder geldiği günden beri en iyi maçını oynadı. O da takıma yavaş, yavaş alıştı; ilerde daha iyi olacak." dedi

TERİM İLE BENİM SÜREM 2014'TE BİTİYOR

Fatih Terim ile sezon sonunda yollarını ayıracağı iddia edilen Ünal Aysal, bu haberlere sert çıktı:

"Hocamız hakkında asılsız söylentiler çıktı. Zaten resmi sitemizde biz bunları yalanladık. Resmi sözleşmemizin 2014 yılına kadar olduğu doğru. Bunun nedeni benim de başkanlık sürem 2014'te bitiyor. Benden sonra gelecek başkanın önünün açık olması için bu süre var. Yani, bunun altında bir şey aramaya gerek yok."

KALAN ALTI HAFTADA MAÇ KAYBETMEYİZ

"Disiplin Kurulu'ndan hocamız için ağır bir ceza beklemiyorum. Maçta hocamıza ağır tahrikler vardı. Bunu herkes gördü. Bunu dikkate alacaklardır. Bu yüzden ben çok ağır bir ceza kesinlikle beklemiyorum. Real Madrid maçı lige pozitif anlamda ciddi bir şekilde yansıyacak. Ligin bitmesine 6 hafta kala takımımızın güveni daha da arttı. Bu takımın artık kolay kolay maç kaybedeceğini düşünmüyorum. Çünkü artık mağlubiyeti kabullenmeyen bir takım oldu G.Saray."

Kaynak: Sabah
Sonraki Haber