Yapı Kredi’den emeklilere rekor teklif: Promosyon fırsatları güncellendi!

Yapı Kredi Bankası’ndan emeklilere özel yeni promosyon kampanyası düzenledi. 1 Ekim’den itibaren emekli promosyon ödemleri güncellendi. Peki, Yapı Kredi emeklilere ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon kampanyası ne zaman sona erecek? İşte detaylar…

Bankalar tarafından düzenlenen promosyon kampanyaları emeklilere rahat bir nefes aldırdı. Nakit ihtiyacı duyan emekliler en cazip teklifi sunan banka ile promosyon anlaşması yapmaya çalışıyor. Eylül ayı emekli promosyon kampanyalarının sona ermesiyle birlikte güncelleme geldi. Bankalar, Ekim ayı promosyon ödemelerinde yeni teklifler sunmaya başladı.

1 Ekim’de Yeni Kampanya Başladı

Yapı Kredi Bankası’nın Ekim ayı emekli promosyon kampanyası başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya kapsamında emekli vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) emekli maaşı alma hakkına sahip olan vatandaşların maaşlarını Yapı Kredi Bankası’na taşıması gerekiyor. Yapı Kredi emekli promosyon kampanyası sadece nakit ödemeleri kapsamıyor. Aynı zamanda emeklilere özel fırsatlar sunuluyor.

18 Bin TL’ye Kadar Promosyon Ödeniyor

Yapı Kredi Bankası’nın emekli promosyon kampanyasında 18 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlanıyor. Emekli promosyon ödemelerinde maaş dikkate alınıyor. En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL’ye çıkarılması promosyon ödemelerinde temel alınıyor. Babası veya eşinden dolayı emekli maaşı alan kadınlar içinde özel teklifler sunuluyor. Emekli maaşı 9 bin 999 TL’ye kadar olan emeklilere 6 bin 250 TL promosyon ödemesi teklif ediliyor. Emekli maaşı 10 bin ila 14 bin 999 TL arası olan emeklilere 10 bin TL promosyon ödeniyor. 15 bin ve 19 bin 999 TL emekli maaşı alanlara 12 bin 500 TL promosyon ödeniyor. 20 bin TL ve üzeri emekli maaşı bulunan vatandaşlara ise 15 bin TL promosyon ödemesi teklifi sunuluyor.

Ek Ödülle Promosyon Miktarı Artıyor

Yapı Kredi Bankası’nın emekli promosyon kampanyası içerisinde ek ödül taahhütnamesi bulunuyor. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan vatandaşların daha fazla promosyon ödemesi alması için kredi kartı kullanması, fatura otomatik ödeme talimatı vermesi ve mobil uygulama kullanması gibi ek şartlar sunuluyor. Emekli promosyon kampanyası kapsamında iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi hakinde 1.500 TL ek ödül sunuluyor. İlk 60 gün içinde bireysel kredi kartı ile 1.000 TL harcama yapılması halindeyse 1.000 TL ek ödül veriliyor. Son olarak Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yaparak aktif kullanılması halindeyse 500 TL ek nakit ödülü veriliyor. Ek ödül ödemeleri, ilk emekli maaşı ödemesinin yapılmasından sonra hesaba yatırılıyor.

Sonraki Haber