'Yılın En Has şirketi' Vodafone seçildi

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri 10. kez düzenlenen yarışmaya internet üzerinden tam 6 bine yakın öğrenci katıldı. İşte 'Yılın En Has isimleri'

Vodafone Türkiye açıklamasına göre şirket, Kadir Has Üniversitesi öğrencileri tarafından bu yıl 10. kez gerçekleştirilen ve internet üzerinden 6 bine yakın öğrencinin toplam 19 kategoride oy verdiği ''Yılın En Has İsimleri'' anketinde ''Yılın En Has Şirketi'' seçildi.

Kadir Has Üniversitesi öğrencilerinin ev sahipliğinde Cibali Kampüsünde gerçekleşen ödül töreninde medya, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri bir araya geldi. Yılın En Has Şirketi Ödülü'nü Vodafone Türkiye adına Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Gizem Keçeci aldı.

Keçeci, ödül töreninde yaptığı konuşmada, gençler tarafından böyle bir ödüle layık görülmenin yerinin ayrı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Sizlerin enerjisi ve dinamizmi bizler için çok değerli. Coşku ve motivasyonunuz, çoğu zaman bizlerin önünde yepyeni ufuklar açıyor. Teknolojinin yaşamlarımızı hızla değiştirdiği günümüzde gençlerimiz ve tüm abonelerimiz için en mükemmel, en yüksek değeri yaratmak için çalışırken sizin bize inandığınızı, güvendiğinizi bilmek bizim, doğru yolda olduğumuzun önemli bir göstergesi. Bugün, mobil iletişim teknolojileriyle değer yaratma yolundaki çabalarımızın gençler tarafından taçlandırılmasıyla çok değerli bir karşılık aldık.''
Sonraki Haber