Ziraat Bankası IBAN'a 8600 TL

Ziraat Bankası, yeni başlattığı kampanya ile kendi bireysel müşterilerine 8600 TL nakit avans fırsatı sunuyor.

Bankanın yaptığı resmi açıklamaya göre, nakit ihtiyacı olan herkes belirlenen şartlara uymak koşuluyla bu avans fırsatından yararlanabilecek. Bunun için Ziraat Bankası müşterisi olmanız yeterli.

Ziraat Bankası Nakit Avans Kampanyası

Ziraat Bankası’ndan 8600 TL nakit avans alımı için başvuru yapmak oldukça kolay. Başvuruları Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden yapılacak başvuruların kabul edilmesi için kredi notunuzun 1300 ve üzerinde olması gerekmektedir. Bankanın belirlediği şartlara uygun olan müşteriler, 12 ay vade ile bu avantajdan faydalanabilirler.

Kampanyaya katılmak için bankanın herhangi bir şubesine de başvuru yapabilirsiniz. Şube üzerinden 8600 TL nakit avansı anında alabileceğiniz gibi, daha yüksek tutarlı kredi olanaklarını da değerlendirme şansınız var. Bu kampanya, acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için ideal bir fırsat sunuyor.

Başvuru Şartları ve Detaylar

Kredi notunuzun en az 1300 olması gerekmektedir.

Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması ya da şubeler aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz.

12 ay vade ile 8600 TL nakit avans fırsatından faydalanabilirsiniz.

Ziraat Bankası, müşterilerine kolay ve hızlı finansman desteği sunarak, her türlü ihtiyacınızda yanınızda olmaya devam ediyor. Bu kampanya, ekonomik anlamda rahatlık arayanlar için büyük bir avantaj sunuyor.

Sonraki Haber