Ali Ağaoğlu'nun atı 25 saniyede kayboldu!

Ali Ağaoğlu, bakanlık ısrar edince ormandan ayrıldı!

Projesinin reklam filminde ormanda atla gezen Ali Ağaoğlu, atından inerek reklamın ormansız halini basına servis etti. Orman Bakanlığı’ndan, Mimar ve Mühendisler Odası’ndan ve duyarlı çevreci vatandaşlardan itirazların yükselmesinin ardından reklam filminin versiyonunu değiştiren Ali Ağaoğlu artık ata binmeyecek…

Ağaoğlu’nun kendisinin oynadığı reklam filminde projenin Fatih Ormanları içinde olduğu yönünde algı oluşturulmaya çalışılması kamuoyunun tepkisini çekmişti. Orman ve Su işleri Bakanlığı yetkilileri ise Fatih Ormanları’nın mesire yeri olarak ihale ile kullanım hakkını alan şirket olan AKC Petrol’ün 2009’da ihaleyi aldıktan sonra Bakanlık’tan habersiz Ağaoğlu ile ortaklık kurduğunu belirterek bu nedenle işletmeci şirketin sözleşmesinin feshedileceğini ifade ettikleri bilgilerine yer verilmişti.

Ağaoğlu 1453 projesinin 1:03 dakikalık reklam filmi, 4 Kasım'da 41 saniyeye düşürülerek servis edilmişti. Aynı reklam filmi dün 25 saniyelik görüntülerle basına bir kez daha servis edildi. Filmin son halinde Ali Ağaoğlu'nun atlı ve ormanlı görüntülerinin olmaması dikkat çekti.
Sonraki Haber