Denizbank'tan faizsiz kredi!

Yeni imkândan kimler yararlanabilecek?

Denizbank'tan yapılan açıklamaya göre, Denizbank, "0 Faizli Kredili Cari Hesap" hizmetini başlattı. Türkiye ekonomisinin dinamosu olan KOBİ'lerin hizmetine sunulan "0 Faizli Kredili Cari Hesap", sadece Denizbank ATM'leri üzerinden, yine Denizbank'ın yenilikçi ürünü İşletme Kart ile kullanılabiliyor. "0 Faizli Kredili Cari Hesap ile cuma günleri ATM üzerinden İşletme Kart ile çekilen nakit, cuma, cumartesi ve pazar günleri kullanılarak, pazartesi faizsiz şekilde ATM üzerinden geri yatırılabiliyor. Denizbank sunduğu yeni hizmet ile esnafa hafta sonu ödemeleri için faizsiz kredi alma imkanı sağlıyor.

"KOBİ'lerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, yeni hizmetleriyle KOBİ'lere 3 gün faizsiz para verildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"KOBİ'ler cuma günü çektikleri parayı, pazartesi günü faizsiz biçimde geri ödeyebilecek. Bu hizmetimiz, Türkiye için bir ilk olma özelliği taşıyor. Türkiye'de araştırmalara göre 3,2 milyon KOBİ bulunuyor. Söz konusu firmalar toplam istihdamın yüzde 77'sini gerçekleştirerek ülke kalkınmasında önemli bir yer tutuyorlar. KOBİ'leri etkileyen her şey, Türkiye ekonomisini de etkiliyor. Bu nedenle ekonomik büyüme ve kalkınma söz konusu olduğunda, KOBİ'lerin sürdürülebilir gelişiminin, finansal kaynaklara erişiminin mutlaka gündeme alınması gerekiyor. Denizbank olarak KOBİ'lere verilen her desteğin, ülke kalkınmasına verilen destekle eş değer olduğu bilinci ile KOBİ Bankacılığını milli bir görev olarak görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de KOBİ'lerimizin hayatını geliştireceğimiz yeni ürün ve hizmetlerle kolaylaştırmaya devam edeceğiz."

Sonraki Haber