Fenerbahçe, taraftarın cüzdanına el alttı!

Müthiş proje: Kredi kartı alamayan taraftara kart verecek!



Fenerbahçe Sportif A.Ş, sıkıntılı geçen zamanları geride bırakarak gelirlerini artıracak projelere hızla start verdi. Fenerbahçe yönetiminin son bombası ise taraftarın cüzdanını ilgilendiriyor.

Buna göre yönetim, gerekli nitelikleri sağlayamadığı için kredi kartı alamayan taraftarlarına kart kullanma imkanı sağlayabilecek pre-paid, yani ön ödemeli kart çıkarma hazırlığında. Kulübün çok sayıda öğrenci taraftarı olması, bazı taraftarların ise kredi kartı alma yeterliliğine sahip olmamasını göz önüne alan yönetim, özellikle kombine satışlara olan talebi artırmak, Fenerium mağazalarındaki satışları hareketlendirmek ve yapılan taraftar kampanyalarından tüm taraftarını faydalandırmak amacıyla "ön ödemeli kart" sistemini çalıştıracak.
Bir bankayla bu konuda görüşmeler yapan Fenerbahçe yönetimi, kartların cazibesini artırmak ve taraftarlara hızla yayılmasını sağlamak için bu kartlara yönelik kampanyalar ve avantajlar hazırladığı da gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe futbol takımının özellikel Avrupa'da iyi sonuçlar alması ve taraftarın yeniden yönetimi sahiplenmesini fırsat bilen Fenerbahçe Yönetimi'nin zirve yapan bu ilgiyi değerlendirmek için çalışmalara son sürat devam ettiği belirtiliyor.
Sonraki Haber