Portföy sanal ödül gerçek!

Sanal parayla kazanılanın 5'te 1'i ödül olacak

Osmanlı menkul, teknik analiz sistemlerini kullanan kişilere yönelik ödüllü bir yarışma düzenliyor. Hisse ve Vob olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenecek yarışma 1 Mart-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.
Türk sermaye piyasasında gelişen ürün ve piyasa çeşitliliği ile beraber yatırımcıların ve işlemcilerin elektronik alım satım platformlarını giderek daha fazla kullanacağına inanan Osmanlı Menkul, iki yıldır bu alana yatırım yapıyor. Osmanlı Menkul özellikle profesyonel müşterilerinin yatırım davranışlarına yönelik olarak kullanımı kolay ve işlevsel alım satım sistemleri geliştiriyor. Son olarak Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş. ile beraber AktifTraderPlus isimli ürünü geliştiren şirket bu ürünün kullanımına yönelik bir de portföy yönetim yarışması düzenledi.
Katılımcılar, teknik analiz ile ilgili sistemlerini otomatik alım satıma bağlayarak hızlı ve kolay işlem yapabilecekleri AktifTraderPlus platformu üzerinde yarışacaklar. Hisse ve vob olmak üzere iki ayrı kategoride 3 ay sürecek yarışmada yarışmacılar sanal portföy yönetecekler. Yarışma boyunca her iki kategoride en yüksek getiriyi sağlayan yarışmacılar birinci olarak ilan edilecektir.
Ödül olarak VOB kategorisinde birinciye 50,000 TL, hisse kategorisinde birinciye 100.000 TL tutarında sanal portföy yönettirilecektir. Yönetilen sanal portföyler üzerinden üç aylık dönemde % 2.5 getirinin üstünde sağlanan sanal getirinin % 20’si tutarında bir ödül (brüt) yarışmacılara verilecektir.
Yarışma ile ilgili daha detaylı bilgiye www.osmanlimenkul.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Sonraki Haber