Akaryakıta çifte indirim: 22 Ekim’den itibaren akaryakıt tabelaları değişiyor…

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarına indirim gelmesini sağladı. 22 Ekim’den itibaren akaryakıt tabelaları değişmeye başlayacak. Peki, akaryakıta ne kadar indirim yapılacak? Benzin, motorin, LGP fiyatı ne kadar olacak? İşte güncel akaryakıt fiyatları…

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma tabelalara yansımaya devam ediyor. Güncel akaryakıt fiyatları sürekli değişim gösteriyor. Vatandaşlar da akaryakıt fiyatlarındaki zam ve indirim haberlerini yakından takip ediyor. Son gelişmelere göre akaryakıt fiyatlarına indirim yapılacağı haberleri teyit edildi. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirim yapılmasına olanak sağladı.

Benzin, Motorin, LPG Güncel Fiyatları

Akaryakıt istasyonları benzin, motorin ve LPG tabelalarını değiştirmeye başladı. 22 Ekim’den itibaren akaryakıt indirimi uygulanmaya başlayacak. Benzin litre fiyatı 45.09 TL, Motorin litre fiyatı 44.00 TL ve LPG litre fiyatı 25.19 TL olarak belirlenecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara ve İzmir’de benzin, motorin ve LPG fiyatları değişiklik gösterebiliyor.

İstanbul Akaryakıt Fiyatları

İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasında da fiyat tabelalarındaki değişiklikler dikkat çekiyor. İstanbul Anadolu Yakası Benzin Fiyatı 44.57 TL’den satışa çıkarılırken; İstanbul Avrupa Yakası Benzin Fiyatı 44.69 TL olarak belirlendi. Motorinde ise İstanbul Anadolu Yakası Motorin Fiyatı 43.44 TL oldu, İstanbul Avrupa Yakası Motorin Litre Fiyatı 43.51 TL olarak belirlendi. LPG fiyatları ise düşüşe geçti. İstanbul Anadolu Yakası LPG Fiyatı 24.69 TL olurken; İstanbul Avrupa Yakası LPG Fiyatı 25.23 TL olarak tabelalara yansıdı.

Sonraki Haber