Bioderma ürünleri ile cildiniz güvende!

Cilt üzerine mükemmel bir etkinliğe sahip olan Bioderma 1970'lerden bu yana dermatolojiyi biyolojik araştırmalarla destekleyen öncü bir marka haline gelmiştir. Bilimsel yaklaşımdan ilham alan, ürünlerini her cilt tipine ve ihtiyacına göre özel olarak geliştiren Bioderma cildin doğal yapısını korumaya da yardımcı oluyor.

Farklı cilt sorunlarına ve her yaş grubuna hitap eden ürünlere sahip Bioderma cilt bakım serilerini birlikte inceleyelim.
Atoderm Serisi; kuru, çok kuru ve atopik ciltler için özel olarak üretilmiştir.
Sensibio Serisi; kızarıklık sorunu yaşayan hassas ciltler için klinik testlerden geçirilmiştir.
Sebium Serisi; karma ve yağlı ciltlerin bakımı için geliştirilmiştir ve seri içinde akne bakım ürünlerine yer verilmiştir.
Hydrabio Serisi; nemsiz kalmış, kuru ciltler için geliştirilmiş ve seri içinde tüm ihtiyaçlar göz önünde bulundurulmuştur.
Cicabio Serisi; yıpranmış, problemli ciltler için özel olarak formüle edilmiştir.
White Objective Serisi; leke sorunu yaşayan ciltler için geliştirilmiştir.
Photoderm Güneş Serisi; güneşten koruyucu ve bronzlaştırıcı etki için her yaş grubuna uygun güneş ürünleri seri içerisinde bulunmaktadır.
Node Saç Bakım Serisi ise birçok saç sorununa yönelik bakım ürünlerini seri içerisinde birleştirilmiştir.
Bioderma çeşitli ürün yelpazesi sayesinde geniş bir kullanıcı kitlesine sahip markalar arasında her zaman yerini korumaya devam etmektedir.
Bioderma Sensibio Serisi ile Cildinizi Sakinleştirin
Cilt problemlerinde en çok gözlemlenen sorunlardan biri hassas cilttir. Cildin genel yapısının hassas olabileceği gibi, kullanılan ürünler ve çevresel faktörler de cildi hassaslaştırabilir. Cilt kolayca nemini kaybeder ve oluşabilecek kuruluk; hassasiyet yaratarak gerginlik hissine neden olabilir. Bioderma Sensibio serisi tüm hassas ciltlerin temel ihtiyaçlarını giderecek bakım ürünleri sunmaktadır. Serinin en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alan Sensibio H2O temizleme solüsyonunu birlikte inceleyelim.
Durulama gerektirmeyen Bioderma Sensibio H2O misel solüsyon makyajınızın çıkarılmasını ve cildinizin temizlenmesini sağlar. Tahriş olmuş cildi yatıştırmada büyük rol oynayan formülü ise cildin doğal yapısını korumaya yardımcı olur. Yüz, göz ve dudak kullanımına uygun özelliği ile zahmetsizce makyajınızı çıkarabilirsiniz.
Bioderma Sebium Serisi ile Yağlanma Kontrol Altında!
Karma, yağlı ve akneli ciltlerin tüm ihtiyaçları düşünülerek geliştirilmiş Bioderma Sebium serisi cilt yüzeyindeki yağlanmayı kontrol altına alarak pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor. Seri içerisinde yer alan ürünler, siyah nokta, sivilce ve geniş gözenek görünümüne çözüm sağlıyor. Bioderma Sebium serisinin bir üyesi olan Foaming Gel, sabun içermeyen formülü sayesinde cilt yüzeyindeki yağı,kiri ve makyaj kalıntılarını nazikçe temizler. Özel Fluidactiv patenti cildin yağ salgısını kontrol altına alarak aşırı yağlanmanın önüne geçmeye yardımcı olur. Cildiniz temiz ve bir sonraki adıma hazır olur. Sebium serisinin tüm ürünlerinde bulunan Fluidactiv patenti cilt yüzeyindeki yağlanmayı kontrol alarak cildin mat görünmesini sağlar.
Cildin savunma mekanizmasını güçlendirmeyi hedefleyen Bioderma ürünlerini Kozmela'da bulabilirsiniz.
Kaynak: http://www.kozmela.com/bioderma
Sonraki Haber