Yenidoğan Çetesi Lideri Dr. Fırat Sarı Kimdir Nerelidir?

Yenidoğan Çetesi Lideri Dr. Fırat Sarı Kimdir Nerelidir? Fırat Sarı Hangi Hastanelerde Çalıştı?

İstanbul'da bebekleri anlaşmalı hastanelere yönlendirerek haksız kazanç elde eden ve birçok bebeğin hayatını kaybetmesine sebep olan Yenidoğan Çetesi olayı, Türkiye'yi derinden sarstı. Bu karanlık olayın arkasındaki isim olarak gösterilen Yenidoğan Çetesi'nin lideri Dr. Fırat Sarı'nın kim olduğu ve nerelerde çalıştığı konusunda araştırmalar yoğunlaşıyor. Peki, Dr. Fırat Sarı kimdir? Hangi hastanelerde görev yapmıştır? İşte tüm merak edilenler...

Yenidoğan Çetesi Lideri Dr. Fırat Sarı Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?

Yenidoğan Çetesi lideri olarak anılan Dr. Fırat Sarı, İstanbul'da bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlamakla suçlanıyor. İddiaya göre, bilerek ve isteyerek ihmalkar davranışlar sergileyen Sarı, bu yolla birçok bebeğin hayatını kaybetmesine neden oldu. Dr. Fırat Sarı, İstanbul'daki Özel Reyap Hastanesi'nde görev yapmış olup, aynı zamanda Medisense Sağlık Hizmetleri adında bir sağlık şirketinin sahibidir.

Dr. Fırat Sarı, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş, ancak üniversite yıllarında PKK ünda PKK \xfcyeliğinden dolayı hüküm giymiş ve 5 yıl cezaevinde yatmıştır. Cezasını tamamladıktan sonra eğitimine devam ederek tıp fakültesinden mezun olmuş ve zorunlu hizmetini Bingöl Kiğı ilçesinde tamamlamıştır. Ancak bu süreçte etik dışı uygulamalar içerisinde bulunarak bebeklerin öerisinde bulunarak bebeklerin \xf6lümlerine sebep olduğu iddialarıyla güyla g\xfcndeme gelmiştir.

Kaynak: Para Limanı / Fatma Sak

Sonraki Haber