Karşılaştırmalı araç kiralama hizmeti Vivi’de

Güvenilir, ekonomik ve hızlı bir şekilde araç kiralamak artık çok daha kolay! İnternet teknolojilerinin gelişmesi birçok sektörde olduğu gibi rent a car sektöründe de değişimi ve dönüşümü beraberinde getirdi.

Bu değişimi insanların faydasına sunan en iyi kurumlardan birisi ise, https://vivi.com.tr/ online araç kiralama hizmetleridir. 4 adımda hem ekonomik hem de güvenilir şekilde araç kiralamayı mümkün kılan altyapısı sayesinde tüm gezi severler için uğrak online araç kiralama adresidir. Söz konusu 4 adım; ve bu 4 adım sonucunda elde edilen 4 yarardan bahsetmek istiyorum.

4 adımda araç kirala
Öncelikle seyahat etmek istediğiniz bölge ve aracı almak istediğiniz tarihi seçerek, arama yapmalısınız. Vivi tarafından geliştirilen robotlar söz konusu lokasyondaki güvenilir firmaların en uygun araçlarını listeliyor.

Listeleme işlemi tamamlandıktan sonra fiyat karşılaştırması yaparak en ucuz aracı seçebilir; veya araç özelliklerine göre kendinize uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Araç seçim işleminden sonra üçüncü aşama, aracı kullanacak şoför bilgilerinin sistemi doğru bir şekilde girişinin yapılmasıyla devam ediyor.

Sürücü bilgileri işlemi de tamam ise, rezervasyon için ön ödeme yapılacak aşamaya geçiliyor. Güvenli ödeme yaparak aracınızı belirlediğiniz tarihte alabiliyorsunuz.



Vivi tarafından sağlanılan 4 adımda online araç kiralama 4 avantaj sağlıyor. Bu avantajlar şu şekilde:

Araç kiralamak istediğiniz şehirdeki yüzlerce markanın fiyat tekliflerini almak kolay değil. En azından Vivi araç kiralama sitesinden önce bunu başarmak oldukça güçtü. Akıllı robot teknolojisi sayesinde araç kiralamak istediğiniz bölgedeki güvenli firmaların fiyat tekliflerini listelemek en uygun aracı bulmak için avantaj sunuyor.

Yüzlerce firmanın analiz sonuçlarından sonra en uygun fiyatı bulmak çok da zor değil. Vivi, akıllı robotlarıyla sizin için en ekonomik aracı bulmak için çalışıyor. Size düşen ise, araç özelliklerine göre liste içerisinden tercih yapmaktır.

Vivi üzerinden araç kiraladıktan sonra herhangi bir değişiklik veya iptal gibi durumları da online olarak yapıyorsunuz. Bunlar için firmayı aramanıza gerek kalmıyor.

Vivi ile sadece fiyat bazlı bir karşılaştırma söz konusu değildir. Firma memnuniyet oranlarını, araç özelliklerini ve yoğunluk gibi durumları da karşılaştırabilirsiniz.

Vivi ile araç kiralayan her 10 kişiden 8.5’i memnun!

Yüzlerce rent a car firması arasından karşılaştırın, size en uygun olan aracı rezervasyon yapın. Özellikle yaz aylarında araba kiralayacaklar için, şimdiden rezervasyon yaptırmalarını öneririz. Üstelik son güne kadar ücretsiz iptal vivi’de.

Sonraki Haber