Sümer Holding taşınmazları satışa çıktı

Teklif vermede son gün 9 Mayıs

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding A.Ş.’ye ait Ankara’nın Çankaya ilçesindeki taşınmazların satışı için son teklif verme tarihini 9 Mayıs olarak belirledi.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Sümer Holding A.Ş.’ye ait Ankara’nın Çankaya ilçesindeki taşınmazların satışı için son teklif verme tarihini 9 Mayıs olarak belirledi.
ÖİB’nin taşınmaz satışına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Sümer Holding’e ait Ankara’nın Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesinde bulunan; 16124 ada, 2, 3 ve 4 parsellerdeki 9 bin 350 metrekare arazi ve 16125 ada, 2 ve 3 parsellerdeki 7 bin 470 metrekare arazi ile üzerinde bulunan binalar, devredilebilir nitelikteki irtifak ve kullanma hakları, envantere kayıtlı yeraltı ve yerüstü düzenleri, tesis, makina ve cihazlar, benzeri maddi duran varlıklarla beraber iki ayrı adada bulunan taşınmazlar varlık satışı yöntemi uygulanmak suretiyle pazarlık usulü ile özelleştirilebilmesi için son teklif verme tarihi 9 Mayıs 2013 olarak belirlendi.
İhale ilan metninde yer alan “İhaleye konu taşınmazlarda ikamet/kullanım söz konusu olup Varlık Satış Sözleşmesinden itibaren en erken 6 ay içinde tahliye olacaktır” şeklindeki maddesi “İhaleye konu taşınmazlarda ikamet/kullanım söz konusu olup Varlık Satış Sözleşmesi imzalanmadan önce Sümer Holding A.Ş. tarafından tahliye ettirilecektir” şeklinde değiştirildi.
Sonraki Haber