Taraf yarın çıkmayacak mı?

Taraf gazetesinde neler oluyor?

Paralimani.com/ÖZEL HABER

Medya dünyasına Taraf bombası düştü.

Gazetenin genel yayın yönetmeni Ahmet Altan ve yardımcısı Yasemin Çongar istifa etti.

TOPLU İSTİFA GELİYOR!
Taraf gazetesinde editoryal ekip bu gelişmenin ardından toplu istifaya hazırlanıyor. Paralimani.com'un aldığı bilgilere göre bugün son gazeteyi çıkaracak olan editörler, ardından gazetenin yayıncısı olan Alkım Yayınevi'nin yönetimindeki Savaş ve Başar Aslan kardeşlere istifasını bildirecek.

Taraf gazetesinde yaşanan depremin sebebi olaraksa uzun süredir devam eden idari yönetimle anlaşmazlık gösteriliyor.

ERTELENMİŞ İSTİFA KARARI
Yıllarca Alkım'ın Taraf çalışanlarına maaşlarını 3-4 ay geriden ödemesi ve gazetenin birçok çalışanını bu nedenle kaybetmesinin ardından Ahmet Altan ve Yasemin Çongar'ın istifa kararı aldığı, fakat İMKB'de gerçekleşen halka arzına ardından bu istifa kararlarını erteledikleri belirtiliyor.

http://www.paralimani.com/taraf-bertaraf-mi-olacak-haberi-21472

HALKA ARZ ETKİSİ BİTTİ Mİ?
Fakat halka arzın üzerinden daha 1 yıl bile geçmeden maaşların yine zamanında ödenememesi üzerine Ahmet Altan ve Çongar'ın istifa kararını kesin olarak verdikleri bildiriliyor.

15 Kasım 2007'de yayın hayatına başlayan Taraf gazetesinde Ahmet Altan ve Yasemin Çongar kurucu olarak ilk günden beri görev alıyorlardı.

ÇALIŞANLARINA BORCU HALKA ARZ ÖNCESİ SEVİYEDE
12-13 Ocak 2012'de ilk defa halka arz için düğmeye basan Taraf Gazetecilik, yatırımcıdan yeterli talep gelmemesi üzerine bu halka arzı rafa kaldırmış fakat bir süre sonra yapılan ikinci halka arz denemesinde 1.6 milyon liralık sermaye artırımına karşılık gerçekleştirilen hisse satışı başarılı olmuştu.

Şirketin son bilançosuna göre çalışan sayısı 65. Ayrıca şirketin çalışanlarına olan borcu 172 bin lira civarında görünüyor. Şirketin borsada halka arzından önceki personele olan borçlar kalemi ise 169 bin liryadı. Halka arz sürecinde bu rakamı yarı yarıya indiren Taraf'ın çalışanlarına olan borcu tekrar halka arz öncesi seviyelere dönmüş oldu.

http://www.paralimani.com/kum-saati-kirildi-haberi-21468
Sonraki Haber