Aybaba'ya göre suçlu Fenerbahçe!

Fenerbahçe galibiyetinin kendilerini ileriye değil, geriye götürdüğünü belirten Aybaba, bu maçın ardından düşüş yaşadıklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ümraniye’de basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında yine çarpıcı ifadeler kullandı. Özellikle Fenerbahçe maçında aldıkları galibiyete değinen Aybaba, “Bu maçla birlikte ileriye değil, geriye gitmeye başladık. Oyuncularımız toparlanacaktır. Önemli olan büyük takım refleksini gösterip bir sonraki maça toparlanmış olarak çıkmaktır” diye konuştu. Sakatlara da değinen Aybaba, “Toraman son 2 hafta forma giyecek, Sivok bu hafta oynayabilecek. Niang’ın ise oynaması zor” diyerek son durumu özetledi.

‘Her soruyu cevaplarım’

Sezon bitiminde başarılı olup olmadığının muhasebesini yapacağını belirten Kartal’ın hocası, “Bir basın toplantısı yaparız ve bütün soruları cevaplarız. Sezon bitiminde neyi doğru neyi yanlış yaptığımızı oturur konuşuruz” diye konuştu. Galatasaray’ın Real Madrid’i yenmesini de değerlendiren Aybaba, “Son 25 dakika çok iyi oynadılar. Rakip gol atınca rahatladı, Galatasaray rahatlığı değerlendirdi” dedi.
Sonraki Haber