Aykut Kocaman'dan Meireles'e darbe!

Bate Borisov maçının 4. dakikasında gördüğü kırmızı kart Meireles'in tüm kredisini tüketti! Mehmet Topal ile Emre'nin uyumundan sonra Kocaman, Portekizli'yi kulübeye göndermeye hazırlanıyor

Raul Meireles'i zor günler bekliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Bate Borisov maçının 4. dakikasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Portekizli futbolcu büyük bir tehlike ile karşı karşıya...

TAKIMDA DENGELER DEĞİŞİYOR

Portekizli orta saha oyuncusunun cezalı olduğu Trabzon deplasmanında Emre Belözoğlu ile Mehmet Topal ikilisinin gösterdiği performans göz kamaştırırken teknik direktör Aykut Kocaman'ın bu ikiliyi bozmayarak Meireles'i yedek bırakabileceği ifade ediliyor.

MEHMET&EMRE ÇOK UYUMLU

Emre'nin Mehmet Topal ile oynadığı dönemde daha rahat oynadığı görülürken, Kocaman'ın ilerleyen haftalarda bu ikiliyi daha sıklıkla kullanabileceği ifade ediliyor. UEFA'dan 3 maç men ve kulüpten 100 bin Euro para cezası almsı beklenen Meireles, maç başına aldığı paralardan da olacak. Portekizli futbolcu maç başına 10 bin Euro para kazanıyor.

SEZON SONUNDA AYRILABİLİR

Formayı kaptırdığı taktirde ligde 12 maç kaçıracak olan Meireles 120 bin Euro'dan olacak. Buna kupa ve Avrupa maçları eklendiğinde bu rakam daha da büyüyecek. Raul Meireles'in sezon sonunda Portekiz'den Benfica ya da İtalya'dan Fiorentina'ya transfer olabileceği de gelen haberler arasında.

Sonraki Haber