Bayern çıldırdı! Götze'den sonra bir bomba daha

Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes'in menajeri bir radyo röportajında transferi açıkladı: '' Lewandowski'de Bayern Münih'de''

Jupp Heynckes'in temsilcisi İspanyol radyo kanalı Cadane Cope'ye verdiği demetçe, ''Bayern Münih Mario Götze ve Lewandowski'yi kadrosuna kattı muhtemelen sezon sonu açıklamayı düşünüyorlar. Ancak bunun Dortmund için bir felaket olacağı belli'' dedi.

Bayern Münih'in yeni sezondaki teknik adamı Pep Guardiola'ya büyük bir transfer bütçesi verildiğini de belirten Enrigue Reyes, "Guardiola müthiş bir ekip yaratırken rakiplerine de darbe vuruyor. Kendisine sağlanan bütçe ve imkanlarla daha çok büyük transferlerde olabilir''

İspanyol menajer, Jupp Heynecks'in bu sezon kariyerini tamamlamak istediğini ve bu nedenle Guardiola ile anlaşıldığını ifade etti.

Dortmund taraftarı çıldıracak

Alman gazetesi Spiegel'in haberine göre, Lewandovski 25 milyon euro karışılığında Bayern Münih ile anlaştı. Lewandowski'nin dün geceki Real Madrid maçında 4 gol birden atması da 25 milyon euro tartışmasını büyütecek gibi görünüyor.

Mario Götze'nin Bayern Münih'e transfer olmasına büyük tepki gösteren Sarı-Siyahlı taraftarların, Lewandowski transferinden sonra nasıl bir tepki vereceği de merak konusu.
Sonraki Haber