Belhanda Sivas maçında sahada olacak!

Fenerbahçe Belhanda'yı hafta sonu oynanacak Sivasspor maçına yetiştirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe Yönetimi, Faslı oyuncunun transferine nokta koymak için son kez Fransa'nınyolunu tutacak, Montpellier Kulübü Başkanı Louis Nicollin ile el sıkışmaya çalışacak.

Fenerbahçe transferine bir türlü nokta koyamadığı Belhanda için son kez Fransa'ya çıkarma yapacak. Sarı-lacivertli yöneticiler Fas Milli Takımı'nın Afrika Kupası'ndan elenmesi sonrası soluğu Montpellier Kulübü'nde alacak.

İki kulüp arasında haftalardır süren pazarlıklar sonrası Belhanda'nın bonservis ücretini 10 milyon euroya kadar indiren yönetim son kez masaya oturacak, olumlu veya olumsuz bu konuya nokta koyacak. Fransa'ya giden Belhanda'nın da kulüp başkanı Louis Nicollin ile görüşeceği ve Fenerbahçe'ye gitmesi için kolaylık sağlanmasını isteyeceği öğrenildi.

Sarı-lacivertli kulüple el sıkışan 22 yaşındaki oyuncunun Nicollin'e takımda kalmak istemediğini ileteceği ve bonservis ücretinin biraz daha indirilmesini talep edeceği bildirildi. Bu arada Fransızlar yeni bir indirim yapmasa bile sarı - lacivertlilerin Montpellier'in istediği bonservis parasını ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

Ancak asıl sorunun paradan çok ödeme şekliyle ilgili olmasının imzaların gecikmesine yol açtığı kaydedildi. Uzun süredir istenen maddi kaynak arayan yönetimin gerekli temanitları bulduğu ifade edildi. Fenerbahçe'nin hafta sonu oynanacak Sivasspor maçına Belhanda'yı yetiştirmeyi planladığı ve bir iki gün içinde resmi açıklamanın yapılmasının beklendiği kaydedildi
Sonraki Haber