Belhanda'dan Fenerbahçe'ye müjdeli haber!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Montpellier forması giyen ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Younes Belhanda'nın takımdan ayrılacağını birinci ağız da doğruladı!

Fransa'da yayın yağan Sports.fr'ye konuşan Montpellier Kulüp Başkanı Louis Nicollin, sezon sonunda Faslı orta saha oyuncusu ile yollarını ayıracaklarını açıkladı.
Farklı kişiliği ile tanınan başkan, "Grammont'ta (Montpellier'nin idman sahası) gelecek sezon bazı isimler olmayabilir. Cabella ve Stambouli'ye iyi teklifler gelmesi halinde satacağız. Belhanda ise ayrılacak. Bunu kendisi istedi. Ona şimdiden başarılar diliyorum. Bedimo için çok ilginç teklifler var. Utaka, Pitau ve Jeunechamp'ın sa sözleşmeleri sona eriyor." şeklinde konuştu.
Belhanda'nın sezon sonunda Fenerbahçe'ye imza atmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. 23 yaşındaki oyuncu ile yıllık 2,5 milyon eurodan 5 yıllık anlaşma sağlandığı ancak Inter'in de bu transferde çok ısrarcı olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Fas basınında çıkan bir röportajında Belhanda'ya Beşiktaş'ın da talip olduğu sorulmuş, oyuncu da "Belki gidebilirim..." yanıtını vermişti.
Fotospor
Sonraki Haber