Beşiktaş bombaları patlatıyor!

Listenin başında yer alan Atletico Minerio’lu Ronaldinho’nun menajerine haber gönderen siyah-beyazlı ekip, transfere son noktayı koymak için randevu istedi. İnternacional’li Fabricio, Sao Paulo’lu Denilson ve Fenerbahçeli Sezer için temaslara başlayan Beşiktaş, bu hafta içinde bombaları patlatmayı hedefliyor.

Kartal’da yeni yönetim ayağının tozuyla transfer harekatına girişti. Beşiktaş’ın listesinin başında, seçim döneminde Başkan Fikret Orman’ın transferi için söz verdiği Ronaldinho var. Atletico Minerio’da oynayan süperstar ile daha önce başlayan görüşmelere hız verilirken, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi de Ronaldinho’nun menajerine haber göndererek, transfere son noktayı koyacak görüşme için randevu talep etti.
ÖNDER ÖZEN ARI GİBİ ÇALIŞIYOR
Sözleşmesi aralık sonunda bitecek oyuncunun bonservisi 2 milyon euro. Ancak Kartal bu rakamı yarıya indirmek istiyor. Beşiktaş’ın listesinde yer alan diğer isimler için de Sportif Direktör Önder Özen görüşmeleri sürdürüyor. İnternacional’in sol beki Fabricio ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe katedildiği belirtiliyor. 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun 1.5 milyon euro’luk bonservisinde problem yok. Oyuncuyu ikna için menajeriyle görüşülüyor.
SEZER, FENER’DEN İSTENDİ
Beşiktaş’ın bir diğer gözdesi ise Sao Paulo’da forma giyen orta saha oyuncusu Denilson. 26 yaşında olan ve ön libero olarak da görev yapan Sambacı’nın kulübü ile yaptığı anlaşma gereği bonservisi elinde. 2.5 milyon euro isteyen Denilson’u Wolfsburg ve Hamburg da istediği için henüz mutlu sona ulaşılamadı. Ayrıca Fenerbahçeli Sezer Öztürk için de Sarı-Lacivertliler’e resmen başvuru yapıldı. Kanarya onay verirse, Sezer de Kartal olacak.
Sonraki Haber