Beşiktaşlı yıldız isme Süper Lig'den talip var

Trabzonspor, Beşiktaş’ın yükselen yıldızına gelecek sezon bordo-mavili formayı giydirmeye kararlı...

Bordo-mavili yönetimin 26 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongrenin ardından görevde kalıp kalmayacağı belli değil. Çünkü Sadri Şener, henüz adaylıkla ilgili kararını açıklamadı. Ancak Şener ve ekibi boş durmuyor, teknik direktör Tolunay Kafkas’ın direktifleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sessiz sedasız yürütüyor.

Trabzonspor’un hedefindeki isimlerden biri de sezon başında Beşiktaş’a kaptırılan Oğuzhan Özyakup… Aslen Trabzonlu olan, gelecek sezon 61 numara giymek istediğini belirten Oğuzhan 1 yıl rötarlı da olsa Karadeniz’e gelebilir. Tabii bu gelişmede, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın payı çok büyük.

HEDEF GÖSTERİLMEKTEN BIKTI

Çünkü Aybaba’nın yıldızı, yetenekli bir futbolcu olmasına rağmen Oğuzhan ile bir türlü barışmıyor. 20 yaşındaki orta sahanın da Beşiktaş’ın aldığı her kötü sonuçtan sonra yerli yersiz hedef gösterilmekten bıktığı biliniyor. Bu durum bordo-mavililerin işine geliyor. Karadeniz ekibinin, kısa bir zaman içinde Beşiktaş’ın kapısını çalması bekleniyor. Oğuzhan da memleketinin takımı olduğu için bordo-mavili formayı giymeye sıcak bakıyor. Diğer yandan yönetimin bu transferi sadece parayla değil, isimleri Beşiktaş ile anılan Tolga Zengin ve Aybaba’nın eski talebesi Volkan Şen’i de kullanarak bitirebileceği konuşuluyor.

(AMK)
Sonraki Haber