Beşiktaş'ta bombalar patlamak üzere!

Avrupa'nın en pahalı yıldızlarına kanca atan Serdal Adalı'nın hedefinde, Samuel Eto'o ve Milan'ın yıldızı Kevin Prince Boateng bulunuyor. Son hoca adayı ise Fabio Capello.

Önemli yıldızları kadroya katacağını belirten Serdal Adalı, harekata başladı. Dün Merdan Araz ve Doğan Küçükemre’yi Milano’ya gönderen Adalı, Eto’o ve Boateng için görüşmelerde bulunulmasını istedi.

Araz ve Küçükemre, Milano’da Eto’o’nun menaceri Claudio Vigorelli ve 2 avukatıyla bir araya gelerek, oyuncunun bu transfere sıcak bakıp bakmadığını sordu. Geçtiğimiz sezon Drogba’nın davetiyle İstanbul’a gelerek maç izlediği öğrenilen Eto’o’nun, Drogba’nın “Çin’de 10 milyon Euro alıyordum ancak mutsuzdum.

Burada daha az kazansam da çok mutluyum” sözleri nedeniyle Beşiktaş’a olumlu baktığı belirtildi. Anzhi’de bonuslarla birlikte yıllık 10 milyon Euro civarında kazandığı öğrenilen Kamerun’lu golcünün kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Hoca Capello olacak

Araz ve Küçükemre’nin bir sonraki durağı ise Milan kulübü oldu. İki isim, burada yıldız oyuncu Boateng ve geçen sezon Dinamo Kiev’e kiralanan sol bek Taiwo için temaslarda bulundu. İtalyan ekibinin yöneticileri bu teklife sıcak baktı. Serdal Adalı’nın seçimi kazanması durumunda görüşmelere başlanacak. Adalı’nın hoca adayı ise Fabio Capello. İtalyan çalıştırıcıyla bizzat görüşen Serdal Adalı, 66 yaşındaki teknik adamı takımın başına getirmek istiyor. Milan, Juventus, Roma, Real Mardid ve İngiltere’yi çalıştıran Capello, şu anda Rusya Milli Takımı’nın başında.

Kaynak: Fanatik
Sonraki Haber