Bırakın da Fenerbahçe'ye gidelim!

Fener Belhanda'nın yolunu gözlüyor. Faslı da Fener için yanıp tutuşuyor...

Fas asıllı futbolcu kendisine kazandığının 2.5 katını teklif eden Fenerbahçe'ye gelmek için her yolu deniyor. Transferde sadece 'ya yoğunlaşan Fenerbahçe, son teklifini de Fransız kulübüne yaptıktan sonra Montpelllier Kulübü'nün cevabını bekliyor.

ENGEL OLMAYIN BAŞKANIM!

Ancak en az Fenerbahçe kadar Belhanda da Sarı-Lacivertli kulüp için yanıp tutuşuyor. Fas Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesinin ardından Fransa'ya geri dönen Belhanda'nın Montpellier Kulübü Başkanı Niccolin ile görüşme yaptığı belirtiliyor. Belhanda'nın Başkan Niccolin'e, "Fenerbahçe bana çok iyi teklif yaptı. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. Fenerbahçe'ye gitmek benim için çok daha iyi bir seçenek. Bu Montpellier'e çok iyi hizmetlerim oldu. Artık ufak tefek pürüzler yüzünden bu transfere engel olmayın ve bana Fenerbahçe'nin yolunu açın" dediği ifade edildi. Şimdiye kadar son derece inatçı bir yapı sergileyen Başkan Niccolin'in nasıl bir karar vereceği merak konusu.

TOTTENHAM'IN TEKLİFİ VARDI!

Ancak Niccolin'in Belhanda'yı Fenerbahçe'ye satma olasılığının daha yüksek olduğu gelen bilgiler arasında. Sezon başında Tottenham'ın 17 milyon Euro'luk teklifini geri çeviren Niccolin'in bu transferi maksimum fiyata gerçekleştirmek istediği İngiliz ekibinin sezon başındaki teklifi geri çevirdiği için de pişmanlık duyduğu ifade ediliyor. Ancak şu da bir gerçek ki Belhanda'ya şu anda en yüksek ücreti veren Fenerbahçe olduğu gibi tek talibi de Sarı-Lacivertli kulüp görünüyor.

PEŞİN ÖDENMEMESİ

F.Bahçe Belhanda için 8 milyon Euro'yu 3 taksitte vermek istiyor. Montpellier ise ödemenin peşin olmasında ısrar ediyor.
Sonraki Haber