Euro be Cimbom!

Fatih Terim, Real Madrid'i geçmeleri halinde futbolculara ödenecek primi açıkladı

Fatih Terim ile yaptığı röportaja 2 sayfa yer veren Marca gazetesi, Galatasaray'ın Real Madrid'i elemesi durumunda sarı-kırmızılı futbolculara 25'er bin Euro prim verileceğini de iddia etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakipleri Real Madrid'in nasıl bir futbol oynadığını 6 yaşında çocuğun bile bildiğini belirtti.

İspanya'da Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca gazetesine röportaj veren Terim şunları söyledi:

"Çok fazla şey söylemeye gerek yok. Barcelona ve Real Madrid dünyanın en iyi takımları. Bunu da her zaman gösteriyorlar. Real Madrid'in nasıl oynadığını herkes biliyor; hatta 6 yaşındaki bir çocuk bile. Herkesin gurur ve saygı duyacağı bir oyun sergileyeceğiz. Tamam, kendimiz için 'Dünyanın en iyi takımı' demiyoruz ama oyun tarzımızı değiştirmeyeceğiz. Kimseden korkmuyoruz; felsefimizi aynen sahaya yansıtacağız. Topa sahip olmaya çalışacağız ve onların bıraktığı boşlukları değerlendireceğiz. Santiago Bernabeu'daki maç keyifli olacak. Çünkü iki takım da futbol ve atak oynamaya çalışacak. Kaybetsek bile doğru şekilde oynayacağız. Drogba çok özel bir oyuncu. Büyüklüğünü kanıtlayabilecek kapasitede. Onun ve Sneijder'in uzun süre sahalardan uzak kalması normal değil. Tam olarak hazır olmalarını çok isterdim fakat bundan dolayı şikayet edemem."
Sonraki Haber