F.Bahçe Beşiktaş arasında müthiş takas

Portekizli yıldız Fernandes'e karşılık Stoch ve Sezer

Beşiktaş'ta son haftaların en çok konuşulan ismi olan Manuel Fernandes için kelimenin tam anlamıyla 'çılgın' bir iddia ortaya atıldı. Olay şöyle gelişti: Portekizli yıldız Fernandes, Fenerbahçe'nin rakibi Benfica ile yaptığı mücadeleyi, sarı-lacivertli taraftarların arasında 90 dakika boyunca büyük bir heyecanla takip etti.

Fernandes, ülkesi Portekiz'in temsilcisi Benfica'nın Fenerbahçe'ye 1-0 yenildiği maçta yakın çevresindekilerin meraklı sorularına da maruz kaldı. Yıldız oyuncu, yakınında oturan taraftarların, "Fernandes, F.Bahçe'ye gelir misin?" sorularına
cevap vermeyerek, gülümsemekle yetindi.

GÖRÜŞMELER ÇOK GİZLİ YAPILDI

Fernandes'in Beşiktaş ile sorun yaşadığı bir dönemde F.Bahçe'nin maçını Kadıköy'de izlemesi transfer söylentilerini de beraberinde getirdi. İki kulüp yöneticilerinin bu transfer için konuştukları ve Fernandes'e karşılık Fenerbahçe'nin Sezer ve Stoch'u önerdiği iddia edildi.

Sezer'in daha önce de Beşiktaş tarafından istendiği bilinirken, Stoch'un da pazarlığın içine dahil olması, bu takasın gerçekleşme ihtimalini güçlü kılıyor. Aykut Kocaman'ın Cristian'ı oynattığı bölgede daha etkili bir isim düşündüğü ve bunun için Fernandes'in ideal olduğu yorumları yapılırken, Stoch'un da Beşiktaş'a gitmeye sıcak baktığı ifade ediliyor.
Sonraki Haber