Fenerbahçe yönetiminden çılgın prim!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Benfica önünde tur arayacak.

Fenerbahçe yönetimi, Benfica karşısında tur için sahaya çıkacak olan futbolculara "çılgın pirim" önerdi. Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla yaptığı özel toplantıda pirim miktarını kendilerinin belirlemesini istedi.

Yıldırım, "Artık sözün bitti yerdeyiz. Sadece Fenerbahçe'nin değil, tüm Türkiye'nin gözü bizim üzerimizde. Sizden bu turu geçmenizi ve ülkeye büyük bir sevin yaşatmanızı istiyorum. Pirim önemli değil. Para konusunu bize bırakın. Siz bunlarla kafanızı meşgul etmeyin. Miktarını siz belirleyin. Bu tur için düşünmeyin. Finale kalın, kupayı alın, ondan sonra oturup pirimi konuşalım."

Fenerbahçe Yönetimi'nin, kulüp olarak maksimun düzeyde pirim belirlediği ancak asıl rakamın özel pirimlerden geleceği belirtiliyor. Yöneticilerin, oy birliğiyle aldığı karara göre, eğer Fenerbahçe finale kalır ve de hele ki kupayı alırsa herkes cebinden yüklü miktarda para verecek. Bu para, kulübün resmi primine eklenecek ve futbolculara dağıtılacak.

Fenerbahçe yönetimi'nin aldığı bu kararın eski yöneticilerin de kulağına gittiğini ve başkan Aziz Yıldırım'ı arayarak "havuza" kendilerinin de ekleme yapabileceklerini söylediği belirtiliyor. Özellikle Ali Koç ve Nihat Özdemir'in de aralarında bulunduğu bu isimler, "başkanım, istediğin sözü verebilirsin. Bizi de hesaba kat" dedikleri gelen haberler arasında.
Fenerbahçe kulislerinde, yönetimin ve diğer isimlerin vereceği toplam primin 10 milyon dolara çıkacağı konuşuluyor.
Sonraki Haber