Fenerbahçeli patrona GS'li evlat şoku!

"Gençler daha az Fenerli kabul ediyorum, zaten oğlum da Galatasaraylı oldu" dedi

Koyu Fenerbahçeli Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, oğlu Selim Akın’ın Galatasaraylı olduğunu açıkladı.

Üniversite öğrencileri ile sohbet eden Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Galatasaray’ın bu akşam Schalke’yi yenerek Şampiyonlar Ligi Çeyrek finaline kalmasını “canı gönülden” istediğini söyledi.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğrencileriyle “Rol Modelim-İş’te Adamım” toplantısında buluştu. Akın’ın öğrencilerle tecrübelerini ve işte başarının sırlarını paylaştığı samimi sohbette futbol da konuşuldu.

Galatasaray bayrağı açan öğrenciye “O bayrağı kaldır konuşamıyorum. Bugün maçınız var, tamam kabul ediyorum” diye espri yapan Akın, Schalke maçı için Galatasaray’a başarı diledi.

Akın, “Bugün Almanya’ya Düsseldorf’a gidiyorum. Muhtemelen maçınıza da gidebilirim ve tur atlamanızı da canı gönülden istiyorum” dedi hem Galatasaray’a, hem de Fenerbahçe’ye öğrencilerden alkış istedi.

Fenerbahçe alkışlarının Galatasaray’dan az olması üzerineyse Akın, “Gençler daha az Fenerli. Bunu kabul ediyorum. Benim oğlum da Galatasaraylı oldu. 2000 senesindeki (UEFA Kupası) şampiyonluk sizin nesli Galatasaraylı yaptı” dedi.
Sonraki Haber