Galatasaray'a 3'lü bomba!

Galatasaray, sezon bitmeden gelecek sezonun transfer çalışmalarına erken başladı.

Ara transfer döneminin hızlı takımı Galatasaray, yeni yıldızlar almak için çalışmalarına hız verdi. Başkan Ünal Aysal'ın emriyle tüm dünyada araştırmalar yapan Sarı-kırmızılıların en büyük hedefi Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben.

Avrupa basını bu transferin hayata geçmesi için Başkan Aysal'ın bizzat devrede olduğunu yazarken, ortaya atılan yeni bir isim de heyecan yarattı.

Manchester City'nin 27 yaşındaki sol beki Gael Clichy'nin, Galatasaray'la yakın temasta olduğu iddia edildi. İngiltere'nin ünlü gazetesi Dailymail, sarı-kırmızılı ekibin, Clichy ile ilgilendiğini ve sezon sonu bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu okuyucularına duyurdu.

JUVENTUS'TAN ROBBEN YALANLAMASI GELDİ

G.Saray'ın Robben transferindeki en önemli rakibi olduğu iddia edilen Juventus'tan açıklama geldi. Juventus Genel Menajeri Beppe Moratta, "Robben, Bayern Münih gibi harika bir takımda oynuyor. Çok büyük bir oyuncu. Fakat çıkan tüm haberler sadece dedikodular ibaret" diyerek transfer iddialarını yalanladı.

PODOLSKİ BOMBASI

Bu arada Avrupa basını, Galatasaray'ın Arsenal'de oynayan Alman milli takımının yıldızı Lukas Podolski'yi istediğini yazdı. Teknik direktör Fatih Terim'in direktifleri doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılı takımın yetkilileri, Podolski için girişimde bulunduğu belirtildi.





Sonraki Haber