Galatasaray'da devrim yaşanacak mı?

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında hakeme verdiği aşırı tepki yüzünden PFDK tarafından 9 maçla cezalandırılan Fatih Terim sezonu kapattı.

Fatih Terim, PFDK tarafından verilen 9 maçlık ceza nedeniyle büyük olasılıkla bu sezon bir daha takımın başında sahaya çıkamayacak.

Hasan Şaş'a 2 maç, Ümit Davala'ya da 1 maç ceza veren PFDK'nın bu kararı sonrası önümüzdeki hafta Karabükspor deplasmanında takımın başında sahaya kimin çıkacağı tartışması gündeme oturdu.

Şimdi Fatih Terim'in ekibinde 2 isim kaldı. Biri, kaleci antrenörü Taffarel, diğeri ise teknik ekipte yer alan Duygu Erdoğan. Bu iki isimden biri takımı Karabükspor deplasmanında kenar yönetiminde Terim'in eli ve ayağı olacak.

Daha önce hiçbir teknik direktörlük deneyimi olmayan bu iki isimden Duygu Erdoğan, eğer resmi olarak kulübede yer alırsa, sadece Galatasaray'ın değil, Türk Futbol Tarihi'nde bir ilk yaşanacak. İlk kez bir kadın, profesyonel bir takımın başında sahaya çıkmış olacak.

A TAKIMLA SAHAYA ÇIKABİLİR Mİ?

Duygu Erdoğan, U16 takımın antrenörü ama A takımı ile birlikte şu an maça çıkamaz. Ancak Galatasaray istediği an Duygu Erdoğan'ın sözleşmesini A takıma çevirerek takımın başında sahaya çıkmasını sağlayabilir.

DUYGU ERDOĞAN KİMDİR?

G.Saray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda 1461 Trabzon ile oynayacağı maçtan önce ilk kez A Takım'ın antrenmanına çıkan ve Terim'in teknik heyetine dahil ettiği Duygu Erdoğan, 1.5 yıl önce Sarı-Kırmızılı camiaya dahil oldu. Geçtiğimiz Nisan ayında G.Saray Kız Futbol Okulu'nun başına geçen Duygu Erdoğan, İstanbul Üniversitesi Spor Akademisi'ni bitirdi.
Öğrenciliğinde okulun futbol ve kadın futbol takımlarının kaptanıydı. Üçüncü sınıfta uzmanlık dersini futboldan aldı. Hocası G.Saray'ın başarısında payı olan eski antrenörlerinden Cevat Güler'di. Duygu Erdoğan mezun olunca Beşiktaş'a başvuru yaptı ama kabul görmeyince G.Saray'da göreve başladı.
Sonraki Haber