Galatasaray'da sıra Aurelien Chedjou'ya geldi

Galatasaray Sneijder'den sonra, Aurelien Chedjou için harekete geçti.

Sneijder transferi için Milano'da yoğun mesai harcayan Bülent Tulun bu kez stoper transferi için harekete geçti. Tulun'un Fransa'da Lille'li oyuncu Chedjou için görüşmeler yaptığı öğrenildi

Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Wesley Sneijder'e imza attıran Galatasaray, şimdi de sessiz sedasız stoper transferi için yoğun mesai harcıyor. Sneijder transferinde büyük pay sahibi olan ve neredeyse Milano'da yatıp kalkan Ünal aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, bu kez stoper transferi için görevlendirildi.

BÜLENT TULUN YİNE BAŞROLDE!

Cris'in gönderilmesi ve Tomas Ujfalusi'nin sakatlığı nedeniyle defansa takviye yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Fransa 1. Ligi'nde Lille forması giyen 27 yaşındaki Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou'nun transferi için görüşmelere başladı. Sneijder'in transferinin netlik kazanmasının ardından hemen Fransa'nın yolunu tutan Bülent Tulun'un bu transferle ilgilendiği ifade ediliyor.

MALİYETİ 10 MİLYON EURO!

Toplam maliyetinin 10 milyon Euro olduğu öğrenilen Chedjou'nun en büyük handikabının Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarda oynayamacak olması. Tecrübeli teknik adam Fatih Terim, yaşı 27 olan Kamerunlu oyuncudan uzun yıllar faydalanmak istediği için bu handikaba göz yumduğu öğrenildi.

DEV DERBİ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKIYOR!

Galatasaray-Beşiktaş maçının biletleri yarın satışa çıkarılacak. bilet.galatasaray.org'dan satışa sunulacak biletleri ilk 2 gün GS Bonus sahipleri alabilecek. Bilet fiyatları 80 TL ile 500 TL arasında değişiyor.

AURELİEN CHEDJOU

*20 Temmuz 1985'te Kamerun'da doğan Aurelien Chedjou Auxerre takımında profesyonel oldu.
*2007'de Lille'le transfer olan Aurelien Chedjou 5 sezonda 120 maçta forma giydi.
Sonraki Haber