Galatasaray'da yerli devrimi

Alper Potuk, Aykut Demir, Serdar Gürler ve Ahmet İlhan'ı gözüne kestiren İmparator; Engin, Çağlar, Furkan, Aykut ve Ufuk'un biletini kesti. Sercan, Ceyhun ve Yiğit de yeniden kiralanacak

Pazar günü TT Arena'da Sivasspor'la oynacağı şampiyonluk maçına hazırlanan Galatasaray'da transfer konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor...

Teknik direktör Fatih Terim'in önceki gün yönetim ile yaptığı toplantıda, yeni sezonda takımda düşünmediği 8 yerli futbolcunun ismini verdiği öğrenildi. Bu futbolcuların başında, aldığı 11 maçlık cezanın ardından adeta formayı unutan Engin Baytar geliyor.

Terim'in ayrıca takımın 3. sol beki Çağlar Birinci, yedek kaleciler Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin'le birlikte bir türlü beklenen çizgiye gelemeyen Furkan Özçal'ın ismini yönetime verdiği belirlendi.

Ayrıca tecrübeli teknik adamın, kiralık olarak takımdan gönderilen Sercan Yıldırım, Ceyhun Gülselam ve Yiğit Gökoğlan'ı da takımna düşünmediği ifade ediliyor. Terim'in performansında büyük düşüş olan Emre Çolak için de "Takımda kalmasını istiyorum fakat transferde takas olarak da kullanılabilir" yorumunu yaptığı gelen bilgiler arasında.

ALPER POTUK İÇİN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Fatih Terim yapılan toplantıda, gidecek futbolcuların dışında istediği transferleri de yönetime bildirdi. Uzun süredir transferi için uğraşılan Alper Potuk'un dışında Gençlerbirliği'nin genç kaptanı Aykut Demir, Elazığspor'un parlayan yıldızı Serdar Gürler ve Karabükspor'dan Milli Takım'a kadar yükselen Ahmet İlhan da Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alıyor.
Sonraki Haber