Galatasaray'dan üçlü bomba hazır!

İşte formaları...

Sol bek krizini çözmek üzere Galatasaray’ın 1.5 sezondur transferi için uğraştığı Carlinhos’ta artık son pürüzün de aşıldığı öğrenildi. Uzun uğraşlar sonucunda 26 yaşındaki futbolcunun kulübü Fluminense’yi ikna etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, menacer kriziyle karşılaşmıştı. Sambacı’yla yıllık 2.2 milyon Euro üzerinden mutabakat sağlayan Galatasaray Yönetimi,
Carlinhos’un menaceri tarafından sürekli yükseltilen rakamlar nedeniyle rest çekmişti. Doğrudan Carlinhos’a haber gönderen transfer komitesi, daha önce üzerinde anlaşma sağlanan rakam üzerinden ekstra bir talep gelmesi durumunda temasların son bulacağı mesajını iletmişti. Carlinhos’un bu gelişmeden sonra geri adım attığı ve son aşama için Galatasaray’ın resmi teklifinin beklendiği belirlendi.

Farfan daha çok istiyor!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, transferi üzerinde çalışma yaptıkları oyuncuları açıklarken ayrı bir paragraf açarak söz ettiği Farfan cephesinde önemli gelişmeler var. Bir yandan Schalke’nin nabzını yoklayan, diğer taraftan da Perulu oyuncunun piyasa değerini araştıran Galatasaray, menacerler aracılığıyla kurulan kontaklarda, Farfan’ın Galatasaray’a transfer olma fikrini, Sarı-Kırmızılılar’dan daha çok istediğini tespit etti! Alman devinin sağ kanadında görev yapan ve güçlü fiziğini, sürat ve teknikle birleştirerek tehlikeli bir isim haline gelen Farfan, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a karşı görev yapmış ve Riera’ya çok zor anlar yaşatmıştı. 28 yaşındaki oyuncuya ödenmesi planlanan bonservis ücreti yaklaşık 8 milyon Euro (20 milyon TL) civarında.

İnler engeli aşılmak üzere

Aslan’ın teknik patronu Fatih Terim’in en çok istediği isimlerin başında Gökhan İnler geliyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Türk pasaportlu olduğu için yabancı kontenjanı gibi bir sıkıntı da bulunmuyor. Napoli’de forma giyen yıldız futbolcunun, tarafların anlaşması halinde Galatasaray’ın bu sezonki en pahalı transferi olması bekleniyor. Zira gözden çıkarılan rakam 12 milyon Euro (30 milyon TL) seviyesinde. Fatih hocanın bizzat arayarak görüştüğü ve kadrosunda görmek istediğini bildirdiği Gökhan, Galatasaray’a transfer olma fikrine çok sıcak bakıyor. Ancak aradaki tek engel, yeni teknik direktör Rafael Benitez’in, onu bırakmaya yanaşmaması. Dün İtalyan medyasında bu konuyla ilgili haberler çıktı. Buna karşın Gökhan İnler’in, hocasını da ikna etmesi bekleniyor.

Fanatik
Sonraki Haber